reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja, odpukać, nie miałam zgagi od kilku dni.
Boje się tylko, że jak wróci to tak o sobie przypomni, że będę dłuuuugo zdychać...
Ostatnio na zgage pomógł mi mix Renie i mleka :P

Dzisiaj postanowiłam nie robić sobie drzemki.
Może dzięki temu w nocy normalnie pójde spać chociaz czuję, że powieki mi się już coraz cięższe robią.
Po 15 pojadę po dzieciaki to się trochę ożywię :)
Później mężowi obiadek wróce robić co by sobie ciepły i świeży zjadł i jakoś do końca dnia dotrwam ;)

Marcioszek- co robić? Brać brata:)

Doggi- teraz czekaj na nowy projekt, tamte co są pokazane to już się odbyły. Niedługo powinni dać cos nowego. No i zagladaj na e-maila albo tam w zakładkę swoją, dostaniesz zaproszenie na projekt i będziesz musiała napisać dlaczego Ty się nadajesz:) lanie wody jednym słowem.
Ja się zalapuje z trnd na co drugi, dlatego pewnie teraz się nie uda.
Zupki to testuje z tego drugiego linku.

Agulqa , Indi my dla Domi mieliśmy tylko łóżeczko i w naszej komodzie zrobiłam jej miejsce na ubranka. Teraz w pokoju też ma te dwa meble. Dopiero teraz mam w planie kupić jej mebelki a te z jej pokoju przestawić Małej. Kołyskę dostanę teraz od siostry, ale tak to bym nie kupowała.

Agulqa
Twoja sis zachowuje się jakby miała lat 13. To tyle mojego komentarza

Femme
u nas taki problem z chrzestnymi był przy Dominice. Teraz chcemy drugie połówki tych chrzestnych Dominiki. Fajnie się zgraliśmy w te 6 osób. Dodam, że to znajomi nie rodzina.

Aza
ja znalazłam super zestaw Mammut używany za 800 zł. Szafa, łóżko, 2x komoda , stolik nocny, mały regał i stolik z krzesłami, u mnie w miejscowości. Ale na żywo nigdy nie widziałam tej serii. Czyli polecasz? Bo akurat rozstawiłabym po pokojach dziewczynek i miałabym spokój z meblami na kilka lat.

Jezyk
a nie chcesz mojego męża na chrzestnego? Bo u nas żadne z nas nie ma chrześniaka/chrześnicy. Katolik praktykujący- polecam. Daleko mieszkamy, ale będziemy dbać o kontakt;-). Co masz takiego z ulicy barć;-)

U nas Domi cały czas z katarem i teraz suchy kaszel się zaczął. Jeść nie chce, ale akurat ona z tych wszystkożernych więc jak się przegłodzi jeden dzień to nic nie będzie. Wieczorem zrobię jej jajko, bo to zje prawie zawsze. Pije normalnie.

Powtórzyłam się więc kasuję

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wole nie kupować z rozmiarami podanych w miesiącach no jednak dziecko dziecku nierówne i niektóre dzieci mając 0 miesięcy mają już na dzień dobry 62 ;) wiec zdecydowanie wolę rozmiary podane w cm ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry