reklama

Styczeń 2015

Agulqa o widzisz :-) Dr w karcie wpisała mi 4.01, z usg 5ty więc na ten 4 już suwaczek ustawiłam, nawet zapomniałam, że na listę podawałam wg kalkulatora, kiedy to było :-D Trzeba wybrać imię i złożyć do Doggi podanie o poprawki :-D

reklama
Femme to spoko, bo u mnie nikt nie wie jaka jest sytuacja więc spokojnie podam męża dane.

U nas chrzestnym Tymka jest nasz kolega i nie zamieniłabym go na innego. Często rozmawiamy, interesuje się młodym, pamięta o urodzinach i innych świętach i nawet jak nie może przyjechać to paczkę zawsze wysyła.

Tasia szafa w przedpokoju bedzie ale jeszcze nie teraz. Poki co mamy umeblowana kuchnie zle bez lodowki i lazienke. Reszte musimy kupic, zamowilismy juz meble do sypialni. Lozko, komode i szafe. Poki co bedziemy musieli sie w trojke tam pomiescic, nie wiem jak to zrobimy

Megami aaaa to czaje. Ja z om mam 7 a z usg 5.

Moje dziecko to jakieś podmienione. Chodzi, marudzi i pytam się:

Dominisiu co chcesz robić?
Planie (pranie)

No i tym sposobem pościel się pierze, a już tydzień leżała i czekała:-D Teraz bobasa wzięła w obroty i na nocnik sadza.

reklama
Kurcze musze męża wysłać z Tymosławem do lekarza, bo e nocy marudził strasznie, myślałam, że to zęby, ale w przedszkolu był płaczliwy, nie chciał jeść zupy i pani mówiła, że jak śpiewali i otwierał szeroko buzię to było widać, że gardło ma czerwone.
Ehh, a już miałam nadzieję, że choróbska go ominą.
Widać za długo był zdrowy :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry