reklama

Styczeń 2015

Tak, tak ścierka to jest to co Domi lubi najbardziej. Taka od podłogi, brudna jest najlepsza i po skończonym myciu zawsze próbuje posmakować/powąchać a mi aż na wymioty się zbiera.

Poszłyśmy za ciosem i ogarnęłyśsmy zmywarkę, bo czyste naczynia od wczoraj siedziały a cały blat już w brudasach. Akurat zabawa w sprzątanie u ans dobrze się sprawdza.

reklama
A mi Stachomisław chyba jakoś się w brzuchu lipnie ułożył bo czuję ucisk na żołądku i dosłownie dwa gryzy czegoś zjem i mi zaraz niedobrze, w ogóle mam cały czas takie uczucie przejedzenia :/ i T z Olą jedzą deser lodowy a ja nie mam gdzie nawet łyżeczki lodów wcisnąć ;(((

Doggi łączę się w bólu, też pisałam, że ledwo coś zjem to mam wrażenie, że nie wiadomo ile tego było, ciągle mi ciężko na żołądku...

Wszystkie cierpiące na zgagę - kupiłam już ten gastrotuss i jak sprawdzę czy działa to dam znać.

karpanna ponawiam pytanie :-p jakie zastrzyki bierzesz??

Karpanna a widzisz a ja mam i jedno i drugie :/ cały czas do kabelka latam na 1 i 2 bo mnie ram na dole kopie a poza tym mam zgage i wiecznie nażartosc... I gdzie tu sprawiedliwość a brzuch raczej nisko mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry