reklama

Styczeń 2015

Agulqa w tę stronę to żaden problem jak z płcią pomyłka wyjdzie. Kupujesz różową opaskę na włosy, 2 różowe bluzeczki i jakieś półśpiochy i łączysz dowolnie z chłopięcymi, bo to raczej neutralne kolory. Jak u mnie córunia okaże się chłopcem to będzie występować w odcieniach różu, bo zakupów nie planuje. Ale sukienek bym mu oszczędziła;-)

reklama
Żale się T... "czemu moje ciążę są takie durne i nie mogę mieć normalnej cywilizowanej ciąży?!" a T na to "bo ty nie jesteś normalna, normalna baba ciąża normalna, baba wariatka to ciąża jaka ma być?" dawno w łeb nie dostał ode mnie :P

Tasia wiem wiem. Tyle ze mam body w radiowozy policyjne (ale co, laska tez moze w policji pracowac ;-) ) i spodnie z naszywka autek ;-) ale poza tym tak jak mowisz, jakies jasne polsoiochy czy cos i gra ;-) body spiochy i pajace jak sama kupowalam to raczej beze, unisexy ;-)

Goferek ojjj ja tez :-)

Doggi moglas walic :-P

Ale mam sasiadke na nowym mieszkaniu... ostatnio wychodzimy z m8eszkania a jej mamusia przyszla i do domofonu sie drze "posprzatali ci juz ten syf po remoncie?" Wczoraj byoam na chwile w spoldzielni i baba pierwsze co "jak juz musicie ten remont robic to chociaz klatke zamieccie bo sie sasiedzi skarza" wiec powiedziaoam pani zgodnie z prawda ze prawie codziennie jestesmy i myjemy klatke. Dzis Ł poszedl na mieszkanie i chlopacy mu mowia ze jak przyszli to do drzwi byla przyczepiona karteczka "prosze umyc klatke". Najleosze ze to moja sasiadka z naprzeciwka :-P wkurza mnie baba bo chyba nie pamieta jak remont robila. Chlopacy klada gladz i szlifuja i niestety dwie pary drzwi to zamalo. I z mieszkania sie wynosi sila rzeczy. A ja nie zamierzam 24h na dobe na mopie siedziec...

T gada cis oli w sensie coś tam nakazuje zabrania i Ola juz ma tą swoją minę focha i T mówi "co już tatusia nie lubisz?" a Ola "lubię cie tatusiu ale nie lubię jak się tak zachowujesz" baaang i po starym ;)

Agulqa_b oj oj to sie zapowiada wesoło, uwielbiam takie upoerdliwe baby... Trzeba jakiś plan na nią stworzyć :D poś tytułem starsza pani musi zniknąć ;)

Doggi najlepsze ze ona chyba nawet 40lat jeszcze nie ma... ale chlopacy mieli polewke. Tym bardziej ze jeden z nich jej kiedys pokoj remintowal i mowi ze mial z nia spiecie bo pizgnieta :-P ł stwierdzil ze skoro co tydzien kto inny sprzata na klatce to nasza kolej juz minela i teraz niech ona sprzata :-P a ja napisze na tablicy u nas na klatce ze nie zycze sobie zeby ktos mi smieci na drzwi przyczepial :-P

Doggi, wiem co czujesz, ja tez caly czas sie czuje nazarta I do tego zgaga, Cale szczescue ze zgaga tylko wieczorem. Mi pomaga gaviscon.

Agulqa, wspolczuje, co za babostwor :( nie ma to jak na starcie miec jazdy z sasiadami

reklama
Indi ja tez mam taka nadzieje bo nie bedzie chcialo mi sie co drugi dzien wzywac policji o 22.05 ze psy glosno szczekaja ;-)
Zrobimy remont na spokojnie z jak jej cos nie pasuje to na czas naszego remontu moze isc do mamusi blok obok ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry