reklama

Styczeń 2015

Agulqa jak coś luknij sobie na meble Mammut. Ja osobiście uwielbiam tą serię bo jest taka bajkowa :)))) Za używaną komodę z szafą dasz koło 400 zł więc nie musisz jakiejść mega kasy kombinować. Do tej serii jest też łóżeczko i chodzą tak po 150-200 zł. Ja polecam meble bo nic się z nimi nie dzieje. Jest też fajny zestaw Stuva z Ikei ale ciężko znaleźć używki a koszt samej nowej szafy to prawie 600 zł.

reklama
McPearl ja mogę poprasowac :) Lubie prasować nawet :) ja dlatego zawsze kupuje tanie materiały, bo jak coś nie wyjdzie nie będzie mi szkoda. Teraz na tą pościel dla Oli zainwestowałam bo umiem to już robić i nie schrzanie ;) a tak materiał dresowy kupiłam np za 13 zł i pikowany za 10 i z tego uszyłam dla siostry bluzę oversize wiec około 60 zł taniej :D ale niestety zbyt wiele siły nie mam aktualnie na szycie wiec rzadko to robię :(

Doggi wystarczy szydełko, włóczka i YouTube :-)
Serio, ja się właśnie tak nauczyłam.
Wiadomo wszystkiego jeszcze nie zrobię no i musze mieć zawsze schemat, ale powoli uczę się nowych rzeczy :-)

Alecta kurde chyba aż na zakupy pójdę i wieczorem jsk ola pójdzie spać włączę you tube na tv i jechane w wyrku ;) strasznie zawsze chciałam umieć a idzie mi jsk krew z nosa :(

Doggi zazdroszcze Ci tego szycia. Ale uwaga! Moj Ł byl wczorajxw budgoszczy i jak czekal na klienta to ogladal maszyny do szycia :-D moze mi na swieta skapnie?:-P

Alecta my tez planujemy zrobic losowanie tyle ze moja glupiutka sis jak to uslyszala to powiedziala ze nie zgadza sie by od losu zalezalo jej bycie chrzestna i nawet nie bedzie podchodzic do tego. Po czym oznajmila ze jak nie bedzie chrzestna to mamy nie mysoec ze bedzie miala z nami i dzieckiem jakikoowiek kontakt.... nie- nie musisz komentowac :-P

Aza bede szukac, tyle ze lozeczko bedzie biale i takie tez chce mebelki ;-)

Moj Ł dzis mnie zapytal kiedy zamierzam zaczac robic szalik i czapke dla Roberta, a dla mnie druty i szydelko to czarna magia!!! Wiec chyba nigdy ;-)

Serniczek sie piecze nanana ;-)

Aa i pochwale sie, wczoraj kumpela z pracy urodzila Kubusia 3460g i 55cm :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry