reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja z chrzestnymi nie mam problemu - mój drugi brat (co prawda żrę się z nim niesamowicie, ale starszy jest chrzestnym Tosi, więc młodszy musi być Gutka :-D) i siostrzenica męża, bo jego siostra jest chrzestną Tosi :-D
Tylko właśnie siostrzenica w chwili chrzcin będzie miała 16 lat i nie wiem, czy tak można :-(
A chrzcić będziemy standardowo w Wielkanoc :-D

Aza, super, ze glukoza wyszla OK!
Karpanna, mam nadzueje, ze juz sie lepiej czujesz.

Dziewczyny, wy juz kupujecie meble DLA dzidziusiow? My nie mamy nic. Zreszta przez pierwszy ROK maly bedzie spal w naszej sypialni, a dopuero potem mu Bede urzadzac pokoik, ktory do tego czasu nam posluzy jako graciarka :) I tak pomalu zaczynam myslec co mu kupic do spania. Czy kupujecie od razu lozeczko, czy NP najpierw kolyske albo koszyk ktore sa tak do 6- MCA? Ja myslalam wlasnie o koszyku zeby postawuc kolo naszego lozka I miec pod reka jak Bede w nocy makeho brac na karmienie. Poradzcie cos

No ja sie martwie ze nam tez jedna komoda na rzeczy mlodego nie starczy :-(

Nulini jesli miala bierzmowanie juz to moze byc chrzestna. M8jego brata chrzestni w dniu chrztu mieli tez po 16 lat. Wazne bycbierzmowanie bylo

Femme dobra jestes ;-)
Jasne ze dam znac :-P piki co ciagle szukam :-P
Co do chrzestnych ponoc moga byc dwie kobiety z tym ze jedna jes5 chrzestna a druga swiadkiem chrztu. Nie wiem jednak jak ksieza sie na to zapatruja

Ja nie mam pojecia. I moja i Ł sis chca byc chrzestnymi. A na chrzestnego w ogooe nie mamy nikogo

Indi ja od razu lozeczko. Nie szukam dodatkowych kosztow

reklama
Nam się upierali ze musi być baba i dziad na chrzestnych musi być para

A ja kupiłam właśnie polar minky, i jeszcze zaraz bawełnę szarą zamawiam i Oli pościel uszyje, mam super pomysł :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry