reklama

Styczeń 2015

Doggi, bo tu jeszcze taki trochę zaścianek jest.
Wiesz coś w stylu Rancza Wilkowyje, że co niedziela cała wieś w kościele ;)
Ja się zawsze śmieje, że tylko nasza rodzina to takie antychrysty:-D

reklama
Alecta to ile ząbków jeszcze Tymkowi brakuje? Ja marzę już o końcu ząbkowania, bo u nas każdy ząbek to gorączka i katar. Teraz przebiły się górne trójki, dolne już widać pod skórą, ale jeszcze wszystkie piątki:baffled:

Alecta ale u nas podobnie :P a zgc nie taki mały. Ostatnio w niedziele gdzieś jadę z T i tłumy ludzi maszerują do kościoła a T do mnie "tyy co się dzieje gdzie ci ludzie idą?" a ja mówię "T niedziela, godzina 10.30 kościół, coś ci to mówi?" i on był silnie zdziwiony że ludzie jeszcze chodzą do kościoła. No ale my jesteśmy przez proboszcza wyklęci jeszcze za sprawą teściowej, która mu się postawiła ;)

Witam sie porannie! :-)

Kasiek po takiej mieszance tez bym nie mogla spac :-P

Nulini ja przez okres studiow pracowalam w tyg a w weekendy szkola. Na poczatku w kaliszu wszystko, pozniej mieszkalam i pracowalam w pile, a w weekendy szkooa w kaliszu, pozniej to samo tylko warszawa a na koniec poznan. Dojezdzanie mnie wykonczylo i nie mialam wtedy sily nawet mysoec o dyskotekachn:-P

Aza pewnie ze sie pochwale. Ja tez nie m8ge sie doczekac mieszkania, mebli i w ogole wszystkiego u siebie. Dzis razem z Ł jadlam sniadanko i przyznal ze tez ma juz dosc mieszkania tu i na nowe wrzucimy tylko materac i bedziemy happy :-) reszta w trakcie :-)

Ja nie mam pomyslu na mebelki dla Roberta. No i poki co tez kasy. Musimy kupic lodowke, meble do salonu. Eh skad brac siano?

Bada ojjj tak imprezy typu sylwester, wesele i bale karnawalowe uwielbiam ;-)

Alecta ja tez sie smieje ze u nas ranczo wilkowyje, szczegolnie pod sklepem to widac :-D

AZA, to nam się zabawki na szczęście zmieściły w tych schodkach, ale właśnie jeszcze zabawki dla noworodka :szok: Bardziej się martwię gdzie ja ciuchy pomieszczę :baffled:

bada, u mnie taka bryndza z weselami, że ostatni raz byłam 2 lata temu :-( A sylwki przeważnie domówki i też słabo z tańcami :-(

Doggi, no ja co tydzień zaledwie, w sensie do klubów, bo puby, piwka, etc. to fakt, codziennie :-D

femme,
gratuluję zakupu!!!

alecta,
buahahahahaha, jakby u mnie takie coś w kościele ogłaszali, to W ŻYCIU bym się nie dowiedziała, bo nikt z rodziny, ani ze znajomych, ani z młodych sąsiadów nie chodzi :-D

Matko, nie mówcie mi o kościele, bo ja się muszę wybrać do kancelarii zapytać, czy siostrzenica męża może być chrzestną :baffled:
I zaś się zacznie gmeranie w papierach, czy kolędę przyjęliśmy (w tym roku na szczęście tak, bo był genialny młody ksiądz, wpadł na 5 minut i poszedł :-D), czy do kościółka chodzimy, etc... Wrrrr...

To ślubowanie 30 września... A Nina na galowo ja z aparatem -_- jaki ze mnie mongol nie do wiary :-P dobrze ze na ciążę mogę zwalić haha

Doggi no właśnie zaczęłam łykać witaminy 3 dzień haha :-P coś do mnie nie przemawiają :-P wczoraj w pizza hut w barze sałatkowym się najadlam wszelakich zielenin i wypiłam świeży sok z jabłek... I dzisiaj mnie rozłożyło -_- musze tez sobie taki syrop imbirowy załatwić

Karpanna o losie :-/ 2h szok co oni tam robili :-P hymn ciekawe jak u nas z legitymacjami

Co do dyskotek to uwielbiam tańczyć nawet za czasów młodości (haha jak to brzmi) tancerka w klubie byłam (nie erotycznym żeby nie było :-D :-P) z tym ze takie tam zwykle potupajki mnie nie kręcą Lubie duże imprezy z odpowiednią muzyka ;-)

Alecta :-o:-o nie normalni... W kościele zadyme bym robiła co za pomysł w ogóle :-/

Agulqa... Jak znajdziesz magiczny sposób na wyczarowanie kasy na to wszystko daj znać mi też się przyda :-P :-P

Nulini nie mów nic o chrzcinach :-P my kompletnie nie mamy pomysłu na chrzestnego... Mogą być dwie chrzestne? :-D

Nulini ja dopiero w przyszłym roku muszę się wybrać po głupią zgodę czy cuś na chrzciny w innym kościele, bo we Włocławku będziemy robić.
Chociaż z Tymkiem nie byłam, może teściu teraz też tak załatwi, że się bez zgody obejdzie:P

My już mamy chrzestnych wybranych :D
Chrzesną będzie siostra Ł (jedna jest crzesną Tymka), a chrzestnym narzeczony własnie chrzestnej Tymka hehe.

Ostatnia edycja:
Femme on jest mega szybki do zrobienia a ten imbir ładnie wyżera syf chorobowy :)

A ja o chrzcie nawet nie myślę. Najpierw muszę urodzić potem będę myśleć o innych rzeczach ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry