• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Ja ostatnio miałam zawał w kąpieli, polewam się wodą i patrzę - leci czerwona :szok:
Zamarłam i dopiero po chwili zatrybiłam, że Młoda urządziła sobie na moich plecach warsztat malarski - wymazała mnie całą czerwonym mazakiem :-D

reklama
Doggi ojjj wiem. Najgorsze ze te listwy od paneli nie sa przykrecone jeszcze bo sciany z zelbetonu i trzeba wiertarka robic a my nie mamy. Wiec caly kurz i tak wychodzi spod paneli. Ale przezyje jakos ;-)

Stokrotka nam remont zajal 4tyg. A to bylo "tylko" gipsowanie, gladzenie i malowanie scian. A gdzie tu mowa np o kuchni i lazience. Na szczecie brak kasy powoduje ze zostaje jak jest ;-) da sie z tym zyc, natomiast z odpadajaca od scian tapeta z tynkiem nie umialam sie zaprzyjaznic :-P

Jezyk niby mialam pomoc. Ale jzk na ciaze to i tak sporo bo wszystko dokladnie szorowzlismy. Cala noc wszystko bolalo, biodra, nogi, plecy masakra. A teraz mam oczy popuchniete jak krolik :-P

Czyli kazda z mas ostaynio miala jakas kiepsko sytuacje z czerwonym kolorem ;-)

Witam porannie

Ola zrobiła nam dzień dziecka i wstała o 9tej cud miód malina ;)

Dziś jedziemy na obiad do teściowej barszcz z koldunami i knedle ze śliwkami omnomnom :)

Milej niedzieli :)

jeżyk, Doggi, ja padłam z wrażenia nad własną głupotą, bo wiedziałam, że rysuje po mnie czerwonym flamastrem :-D Tylko mnie zaćmiło :-D

U mnie piękne słoneczko, zaraz pościel wywalę i niech się wietrzy :-D
Później pewnie na grzybki i do babci na obiad :-D

Cześć Wam.
Kręci mnie dzisiaj w nosie od samego rana...cholera, znowu mnie chyba coś bierze. Ostatnio też się tak zaczęło. Przecież jak mam byćchora z częstotliwością co 2 tygodnie to chyba się wścieknę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry