• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Witam niedzielnie.
My juz po kościele, zaraz jedziemy na obiad do teściowej a potem na mecz i pewnie wrócimy wieczorem. Oj coś czuję, że będę zdychać.

Mnie też jakby coś brało, ale truje się od wczoraj wit.C i dziś jakby lepiej.

Miłego dnia laski

reklama
Doggi, ale ile można? Normalnie to brałam sobie jakiś gripex i można było przetrwać. Teraz to już kompletna masakra. Kicham i kicham od rana. Wzięłam sinupret i położę się po obiedzie, ale nie wiem czy uda mi się zdusić infekcję w zarodku. A to jeszcze 3,5 miesiąca.

McPearl zgadzam się! Bo to jest przesada tym bardziej obawiam się o siebie bo znając moje zdolności to antybiotyk może wjechać :/ od wczoraj katuje się syropem imbirowo cytrynowym do herby, Wit c dawka jak dla słonia (w sumie w obecnym stanie to nie dziwne :P) i jechane na noc wezmę scorbolamid i mam nadzieje Ze mi przejdzie.

Bada dzieki.
Dzis juz ma pewno tam spimy.
Fakt ze brak mebli utrudnia zycia ale coz ;-)

Doggi daj troche knedli ;-)
A co to te kolduny?:-P

Nulini wyobrazam sobie Twoj strach przez te flamastry

U nas tez pogoda ladna.
Bylismy na gieldzie w inie.
Chcialam meble poogladac ale bez szalu.
Na szczescie maja stronki internetowe to popatrze

Mnie na szcxescie poki co przeziebienie omija. Tyyyle ze dol brzuch dzis boli. Dobrze ze jutro wizyta

Dzień dobry! :-D
Wskoczylam do wanny to jest okazja do was zajrzeć ;-) u nas od rana leniwie później sprzątanie, przed chwilą zrobiłam naleśniki z czekolada, bananem i danio waniliowym :-D chodziły za mną od rana ale po zjedzeniu stwierdzam że to nie na to miałam ochotę :-D teraz zastanawiam się co z piersi dobrego zrobić na obiad...

Agulqa no co ty nie lubisz jej? Mi się strasznie podoba jej rola :-D nieźle się narobilas w mieszkaniu dobrze ze juz końcówka :-) a brzuch boli pewnie po wczorajszym, mnie bolał po sesji to co dopiero po ogarnianiu po remoncie jutro będzie zapewne lepiej :-)

Nulini niezła akcja w kąpieli :-D :-D

Doggi mmmm tez chce do twojej teściowej :-P

Mcpearl zdrówka mam nadzieje ze się nie rozkręci

McPearl, przeziębienie mam za sobą jedno i ledwo wyleczyłam - znów mnie zaczęło w nosie kręcić, w końcu wzięłam na noc jedno Theraflu ExtraGrip, końską dawkę herbaty z cytryną i obudziłam się jak nowo narodzona ;-)

femme, ale bym zjadła takie naleśniczki :-(

Nic mi się nie chce
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

Najpierw korzystając z pogody wywaliłam pościel i wszystkie maskotki na słońce, ogarnęłam zabawki z piaskownicy i schowałam, później 2 godziny w lesie i obiad u babci, teraz zmieniłam poszewki, zaraz idę mamie łeb farbować i na 17 urodziny chrześnicy męża
baffled5wh.gif.pagespeed.ce.aA6MwztLt7.gif

A najchętniej bym się położyła :-(

femme, ja właśnie skończyłam jeść to Przepis na kurczaka z makaronem Kuchnia Lidla z kurzych cycków! w końcu to zrobiłam i pycha jest :tak: faktycznie pół godz. i obiad gotowy ;-)

Nulini, a ja miałam sprzątać, a zabrałam się rano za porządek w szafce, w której mam różne dokumenty, faktury, rachunki itp. ja pierdziele - 3 jednorazówki papieru wywaliłam :crazy:. a jeszcze nie skończyłam, bo już mi pogody było szkoda i poszliśmy połazić po dworze. u nas dziś odpust, więc mnóstwo ludzi spaceruje. udanej imprezki!

jadę do leroy poszukać obudowy na suszarkę. koniec dobrego! w tym tyg. musimy ten temat ogarnąć! ;-)

Nulini no to się dzisiaj nabiegasz ;-) ja wolę weekendy leniwe :-D

Sprite juz zrobiłam po chińsku z chińskim makaronem ;-) to twoje musi być pyszne ale za dużo składników ma :-P ja do 15 musze tanio gotować :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry