• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Mnie sam smak nie rusza :P wypiłam raz dwa i nie poczułam dopiero po 15-20 min zaczęła się bonanza jak mi zaczęło sxumiec w uszach i zanim zdążyłam cokolwiek powiedzieć juz leżałam na podłodze

Lay Deek może trafiłaś już tylko na te Saffiano, takie sztywne, wyglądały jak sztuczne, nie jak skórzane a niby skóra. Ja uważam że te ze zwykłej litej skóry są bardzo dobrze wykonane:)

Agulqa fajnie że już na swoim:) Meble już macie pozamawiane??

Nulini byłaś na grzybach? Są jeszcze?? ja bym się wybrała ale u mnie chyba już nie ma, bo nikt nic nie mówi. Szkoda mi w ciemno jechać 50km.

Nie wiem co mam robić z moją córką:( potrafi nagle np. zacząć wrzeszczeć bez powodu, nie płakac tylko wrzeszczeć! Wieczorem codziennie odstawia jakieś histerie płaczu bez powodu. Do tego od kiedy chodzi do przedszkola to ciągle słyszę : "szlak mnie zaraz trafi" lub "o k..a mać". Załamka, wstyd do ludzi wyjść...

Ewi współczuję przejść z córą. Ola tak miała jakoś na początku września furiatka jakaś w niej była, ale ostatnio juz jest spoko.
Co do tekstów to faktycznie masakra, tak to już jest w przedszkolu nie wiadomo z jakiego środowiska dzieciaki są, a jak wiadomo różnie bywa :/
Choć u nas w zgc jedno jest takie przedszkole gdzie to pani była taka przeklinajaca, mówiła mi ze córka jej psiapsiółki przyszła raz z p-kola porozsadzala misie na kanapie i mówi "teraz mnie ku.rwa słuchajcie bachory" po krótkim wywiadzie matki z córką okazało się ze pani tak mówi do dzieci i później wyszło ze inne dzieci też takie podobne historie w domu opowiadają. Mi ręce opadły :/

Nulini no to się dzisiaj nabiegasz ;-) ja wolę weekendy leniwe :-D

Ja lubię zabiegane soboty, ale niedziele zdecydowanie wolę leniwe :-p

agulqa, ja nawet nie wspomnę, jaki syf był w mieszkaniu, w którym mieszkaliśmy sobie miesiąc na studiach :eek: Jak się wprowadziliśmy, to bodajże rok nikt przed nami nie mieszkał, gruntowne porządki trwały tydzień a i tak nigdy nie udało nam się doczyścić ściany przy kuchence :baffled:
Zapamiętajcie, co Wam się dzisiaj przyśni!!!

Ewi, u nas zdecydowanie mniej grzybów :-( Miesiąc temu wynosiliśmy z jednego lasku wiadro kozaków, a dziś tylko 6 :-( Ale maślaki się ruszyły...

Padam... A mąż jeszcze coś ode mnie chce :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry