• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

agulqa, to teraz pamiętajcie, żeby ochrzcić wszystkie kąty :-D:-D:-D

Jak mi wczoraj wieczorem mąż powiedział, to myślałam, że to znowu kretyński żart tabloidów :-(
Strasznie przykre, taka piękna i młoda kobieta :-(

reklama
Agulqa i jak się spało na swoim? :-D o juz doczytałam no to fajnie ze zadowolona jesteś teraz na spokojnie meble i będzie w ogóle bajka ;-)

Ewi :-/ kurcze nie fajnie z córką ciężka sprawa... Na moja działało jak robiłam to samo wiec jak zacznie wrzeszczec może ty tez zacznij może to ja odstraszy? Zobaczy ze to głupio wygląda ;-) gorzej ze słownictwem będzie :-/

Doggi :-o jaka przedszkolaka :-o rozumiem ze ja zwolnili?

Ja się powoli zaczynam ogarniać trochę mam spraw do załatwienia dzisiaj, później siostra przyjeżdża :-)

Tak więc miłego dnia życzę

Witam z rana

Ja juz poc wypiciu glukozy oczywiście zemdlałam ale już mi słabo było jak w kolejce do rejestracji staram (30 osób przede mną -POLICZYLAM I wszyscy udawali ze nie widzą mojego brzucha) wiec start już był kiepski i 15 min po wypiciu Padłam oczywiście ale kit z tym już. I cytryna gów.no warta bo wypicie tego kłopotem nie było tylko później. Ech

Femme nie dość że tą przedszkolanke wywalili to jeszcze dyrke i zamknęli przedszkole i teraz robią na prywatne ale już pewnie i tak nikt ram dziecka nie wyślę i tak :/

Agulqa_b gratuluję pierwszej nocki, jak było? :D

Miłego dnia życzę, czekam na kłucie :/

miłego dnia :happy:

wiadomość o śmierci kogoś młodego,mającego rodzinę,dzieci jest zawsze szokiem i wielką niesprawiedliwością
[*]

w biedrze są ręczniki niemowlęce z kapturkiem za 20 zł,ale są bez sensu ponieważ są kwadratowe-wyglądają jak "dom",czym tu dziecko okrywać jak nie ma boków,bo powinien to być kwadrat ze skosa lub boki powinny być dłuższe:-p

Hej!

Doggi, dobrze, że te badanie tylko 1 raz sie wykonuje, bo faktycznie średnio ciekawie masz :-(

agulqa, dzień dobry na swoim :tak::tak:

mnie też się wczoraj przykro zrobiło, ech :-(

miłego dnia! pranie w pralce (mam wrażenie, że ja nic innego nie robię tylko piorę... :confused2:), zaraz biorę się za sprzątanie, a potem mamy zamiar z młodym przejść się do lidla zobaczyć, czy została dla nas czekolada milka z oreo ;-), bo na te ciuszki dla niemowlaków już nie liczę o godz. 10.

Doggi- no wspolczuje przeżyć z glukoza. Ale nie musisz jeszcze raz pić co?

Sprite- ja mam to samo, też mi się ciągle wydaje, że tylko piorę i piorę, a jak trzecie przyjdzie to pralka się chyba nie będzie wyłączać.

Witam z rana. Mnie dopiero dziś przywitała smutna wiadomość. Myślałam, ze nie jest z nią tak źle.

Dziewczyny a jak to jest z tą glukozą? Mam coś kupić w aptece i rozpuścić w wodzie, tak? Ale rozpuścić to w domu czy w przychodni, po pobraniu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry