• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

ja byłam chwilę temu w lidlu, bo mi sie makaronu zachciało i u mnie leżała jeszcze jedna brązowa, ale taka zmarnowana jakaś i w tym koszu przy kasie (ktoś musiał odrzucić lub oddać). poza tym w koszach, gdzie były rano, zostały tylko te papierowe kule ze środka :rofl2::rofl2::rofl2:

ktoś pisał, że się wymienia :cool2::cool2: to może z moim synem, he? mamy dużo hipciów i zielonych potworów ;-) lidl.jpg

Załączniki

• lidl.jpg
    lidl.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 62
reklama
LayDeeK, bo to przeważnie tak jest, że jednak jakością się różnią ;-)

sprite, WOW!!!

Ja się dzisiaj zeźliłam, bo te Stikeezy to do dziś właśnie, tata zrobił zakupy za 250zł i brakło figurek :wściekła/y:
Pewnie od rana do toreb porozdawali :-(

femme, OK! oddamy krówkę za owieczkę :tak::tak:

nasze mają dodatkową wartość, bo są również zagraniczne (chorwackie) :cool2::cool2::cool2::cool2::rofl2::rofl2::rofl2:

Nulini, jak to do dziś? buuuuuuu :-(

edit: Nulini, na stronie lidla jest napisane, że akcja trwa do wyczerpania zapasów, jednak nie dłużej niż do 05.10., więc do jutra ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jezyk ja jestem padnięta od kiedy zaszłam w ciążę, wstaje rano i już jestem padnięta, miało tak być tylko w I trymestrze a tu proszę lada chwila 3ci się zaczyna a ja wiecznie zmęczona :P

W ogóle to dziś przebieralam bluzkę bo ola mnie farbką wysmarowala i dostałam zadyszki, zmieniając jedną bluzkę na drugą, miałam niezłą beke z siebie :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry