• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Kasiek- super że zakup udany:) też bym chciała dużego ale na razie musi nam wystarczyć kombi.

Narobilyscie smaka aż pojechalam do sadu po jabłka i też będę robić tą szarlotke sypana.

Dziewczyny jak to było z ta witaminaC? Bo chyba mnie coś bierze.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się aktualnie relaksuje. Maz wpadł do chatę porwał sernik i zostawił tylko kawałek mały dla mnie i Oli, zaraz braciak przyjedzie wiec będzie po kawałku naszym, więc po obiedzie biorę się za szarlotke a wieczorem robie poszewke na olisową poduszkę :)

a ja się biorę za prasowanie, bo pranie na balkonie wyschło :tak:

smacznych ciast życzę :tak:. właśnie kupiłam w Ikei blaszkę z wyjmowanym dnem na tartę (byłam oglądać komody, o których pisałyście i chyba udało mi sie wybrać zamiennik Pinio do pokoju młodego). mam ochotę na taką tartę z owocami i budyniem, mniaaaam...

agulqa, jak tam ściany? :-)

Hej,

Dopiero znalazłam czas na forum. Od rana na nogach, najpierw byłam w cyrku a może to zoo było ciężko mi stwierdzić haha bo inaczej nie da się nazwać tego co działo się w tym Lidlu. Ja sobie spokojnie doszłam 20sekund później niż reszta to już nie było ani jednej torebki;) Więc sobie grzecznie stanełam z boku i czekałam aż ktoś odłoży. Na koniec kupiłam czarną taką największą, co prawda nie tą co planowałam ale przy dzieciach chyba nawet lepsza. Przy następnej takiej akcji jak będę bez brzucha to się rzucę w tłum i kupię mniejsza, sztywną haha;) Potem z mężem do dentysty, 120 złotych pooooszło a to jeden z trzech zębów które on ma do robienia ehhh. Młoda pojechała do babci i jeszcze nie wróciła, także dzień odpoczynku. No i kupiłam płaszcz w Reserved, zdecydowałam się w 10min a mój mąż debatował nad spodniami godzinę... Jest okropny jeśli chodzi o zakupy...

femme, mój tata powiedział to samo - "no już akurat ludzi stać na torbę za 300zł" a ja się tylko zaśmiałam "zobaczysz". Co prawda nie wiem, po ile normalnie chodzą torby Wittchen, ale cena za skórzaną torbę chyba OK ;-)

Doggi, oj, ja Walkera kocham (mimo że blondyn :confused2:), kocham Szybkich i Wściekłych i wyłam jak bóbr po informacji, że nie żyje... :-(:-(:-(

bada, ja dziś pojechałam "dla rozrywki", bo jakbym miała za swoimi zakupami chodzić, to bym kręćka dostała, a tak, to stałam z boczku :-D U mnie też dziś słońce, ale zimno :-(

kasiekz, my przed zakupem Mondeo rozglądaliśmy się za Espacem, ale wtedy jeszcze nie planowaliśmy drugiego dziecka i wydał nam się za duży na trójkę ;-)

My dzisiaj na ślubie w kościele byliśmy, wychodziła za mąż teściowa siostry męża ;-)
A wcześniej zrobiliśmy sobie sesję jesienną :-D

reklama
Byłam w Lidlu po południu w Katowicach. Było jeszcze sporo tych toreb. Ale szczerze??? Za 50 zł nawet bym żadnej nie kupiła. Widać, że Wittchen robił te kolekcje pod dyskont... Daleko im było do prawdziwego Wittchena :) O 7.20 jechałam na glukozę i przejezdzalam obok Lidla. Szał!!! Baby po 3 takie torby niosły. Przypomnę, że o 7 rano!!! Jak dla mnie to jeden wielki cyrk :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry