reklama

Styczeń 2015

euforia ola jsk ma założyć spodnie to największa kara ale jesteśmy dogadane ze ola ubiera się sama i za to może kiecki nosić ;)

agus123 u nas tak ciepło ze obiadu na dworze nie dalo rady :( ale było i tak pysznie młode pyrki, kotlety mielone i kwaszona kapusta z pieczarkami zasmazana omnomnom :)

Nulini ja też starałam się Ole ubierać różnie ale ola ma charakter po mamie i jsk coś sobie wymyśli to za nic zdania nie zmieni ale jak mówiłam tomo mamie

reklama
Maadlen, rety juz 9 tc za Toba :) na kiedy masz termin?

Mniam właśnie zjadłam lody, chyba pójdę po dokładkę :D

U nas dużo różu nie ma, a jak jest to w różnych odcieniach, nie mam nic do tego koloru, no chyba ze w przesadzie występuje :)

Megami na 2 stycznia:-) mi ten czas się tak dłuży... tylko czekam aż się skończy 1 trymestr to wtedy może mniej będę się denerwować:-)

A Ty kochana na kiedy masz termin:-)?

maadlen81 powiem ci ze przy oli im bardziej zaawansowana ciąża tym łatwiej było mnie sprowadzić z równowagi, pod koniec bez kija nie podchodz ;)

Megami usg nie ma się co zbyt sugerować jeśli masz regularny @ to jest termin bardziej wiarygodny bo na usg to zależy jak leży ;)

chyba nigdy nie nadrobie tego co ostatnio pisaliście, za długo mnie nei było
teraz też wpadłam tylko na chwilkęale mam nadzieje że niebawem będę z Wami dłużej bo jestem na L4
mam zagrożoną ciąże :(

Mama Blogerka co sie dzieje? Trzymam kciuki zeby zagrożenie szybko minęło &&&&&&&&&

Jestem dzisiaj totalnie padnięta.
Wysiedziałam się w szkole prawie do 17, ale za to wczorajszy egzamin zaliczyłam na 5 :)
Dzisiaj miałam kolejny, ale wyników jeszcze nie znam.

Jak tak czytam o Waszych dolegliwościach to stwierdziłam, że chyba nie mam co narzekać.
Co prawda mniewam mdłości i cierpię na notoryczne zmęczenie, ale po raz trzeci omijają mnie wizyty w toalecie i rozmowy z klozetem.

Nie mogę już doczekać się wizyty.
Tak bym chciała zobaczyć moje maleństwo w pęcherzyku.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry