reklama

Styczeń 2015

Sencha patrick jane jest boski! Uwielbiam tego aktora :)

bada m. Wydaje mi się ze gin daje zwolnienie ciążowe. Ja jak teraz byłam to od razu chciał mi wypisać.

My właśnie wróciliśmy z pysznego obiadku :) mój mąż z okazji dnia matki zabrał mnie i swoją mamę na pyszny obiadek do görlitz oczywiście najwięcej zjadła ola ;) ale ja miałam takiego steka ze juz mam na niego znów ochotę przepyszny!!!!!

reklama
Hej Dziewczyny:)

Dołączam do Was:) Mam na imię Ewelina, 31 lat. Wstępny termin mam na 6 stycznia:) To moja trzecia ciąża. Pierwsza z powodzeniem, mam piękną 3letną córeczkę Hanię:) Druga niestety okazała się pustym jajem płodowym i teraz trzecia z maluchem:)

Dzisiaj wyszłam ze szpitala i nurtuje mnie czym była pewna tabletka którą dostałam jednorazowo. Biała, okrągła z przedziałkiem, były jakieś liczby i dwie litery, płaska niepowlekana. Obstawiam magnez ale i tak się stresuję bo jedna z pacjentek mówiła że miała pomylone leki. Nawet nie brałam pod uwagę ze coś takiego może się wydarzyć. Może naiwnie. Jeśli któraś ma magnez w domu i może zerknąć to byłabym wdzięczna.

sencha, dla mnie też ten język urzędowy to czarna magia :confused: Ja jak zjem za dużo to aż mnie skręca w żołądku, muszę się bardzo pilnować!

bada m., OCZYWIŚCIE że iść po zwolnienie!!!

Pojechałam wypożyczyć jakiś film na wieczór dla mnie i starego i po drodze pojechałam do kauszwica po pieczywko żebysmy miały z Ó na śniadanie i dorwalam arbuza, kupiłam połówkę arbuza prawie 3kg, 3/4 juz zjadłam i stałam POŻERAŁAM i tylko mówiłam do siebie na głos "o ja pier***e jak mi dobrze, jak mi dobrze" na co mój mąż zaczął się śmiać stał u progu kuchni i obserwował i stwierdził że zaczął się martwić czy kochanka nievzaprosilam ale to tylko arbuz :)
Ale był pyszny, słodki, soczysty arbuzowy, obłędny!! :)

Cześć wszystkim :) Przygarniecie mnie? :-)
Na razie odezwałam się tylko w wątku powitalnym, ale regularnie Was podczytuję, jakoś nie dowierzam, póki nie zobaczę :) Chyba boję się, że coś będzie nie tak a ja się nakręcę, więc wolę sobie wmawiać, że nic się nie dzieje, póki nie zobaczę fasolki.
Termin wizyty mam na 29maja, a termin porodu wg mnie na 4 stycznia.
Tak sama do końca nie wierzę, ale z drugiej strony imiona już są wybrane :) Piotruś lub Blanka.
Czuję się super, mdłości już za mną, pomęczyło mnie ze 3 tygodnie, teraz jestem prawie cały czas głodna, a jak mnie zassie z głodu, to zaraz mnie mdli. Najgorszym objawem jest niemiłosierny ból piersi, w nocy aż się budzę jak sobie przygniotę cycucha, a że są teraz olbrzymie to całkiem często to mi się w nocy zdarza.
Pracuję w biurze, ale mam dość mocno stresującą pracę, szef nic nie wie, czekam sama, żeby zobaczyć czarno na białym wtedy i jego oświecę :) Raz myślę, że chcę pracować do końca, a jak mnie szef wkurzy to sobie mówię, że poszłabym na L4 w minutę :)

Pozdrawiam wszystkich cieplutko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry