reklama

Styczeń 2015

reklama
Ewi, ja na forum majowym zaczęłam się udzielać dopiero, jak Filip miał 4 miesiące więc dołączyłam do zgranej paczki, ale i tak udało nam się dogadać. Mam tam też znajomą z Lublina i we dwie jakiś czas temu odwiedziłyśmy koleżankę z Sandomierza. Takie znajomości są fajne;)

Moje dziecko od trzech dni śpi do 5.30. Chodzę zamroczona całymi dniami i maksymalnie wykorzystuję małżonka;)

U mnie tylko był pęcherzyk plus ciałko żółte w 5 tygodniu. Serducho zobaczyłam dopiero w 7 tygodniu. W 8 miał już 12mm;)

Filipiamama to jak będę już na chodzie to idziemy na lody;) Ja mam kontakt z kilkoma osobami a reszta się jakoś posypała.

Ostatnia edycja:
Gochson ja OM miałam 10 kwietnia a 25 kwietnia miałam inseminację więc w ciągu 12h musiało dojść do zapłodnienia tydzień temu tylko pęcherzyk czarny nawet dwa ale ten drugi w szyjce nie rośnie to jakis guzek , krwiak czy cos tam. teraz jest pęcherzyk już z niteczką, przez którą Kropka je i się rozwija i w ciągu tyg urósł z 0.80cm do 5 cm:)

Ewi, uuu, to ja na Styczniówkach 2011 mam ze 30 dziewczyn, obecnie na forum zamkniętym i ruch jak w ulu :-D Mało z tego, dwa razy w roku się spotykamy na zlotach, jesteśmy ze sobą tak zżyte, że raczej nam nie padnie :-D

demollka, będę wypatrywać aż mnie oczy rozbolą :-D

Megami, mnie po południu trochę brzuch wywala, ale nie wiem, czy to nie wzdęcia :-p

Nulini super tak, nie wiem od czego to zależy że jedno pada a inne trwa. Zlot próbowaliśmy zorganizować to pojawiało się kilka osób i potem jakieś małe spotkania tylko. Oby tu było inaczej;)

Ja gram w taką grę TSO. tu zrobiliśmy zlot w kwietniu. Super było:) Już wprawie dwa lata w tym siedzę;)

Nulini też tak obstawiam :D choć na szczęście już mi tak nie bulgocze w jelitach ;) To było dla mnie komiczne... Dzidź 1,5 cm a brzuch jak w 6 msc, idę do sklepu, bluzka opięta :O

Zloty ciekawa sprawa, ale ciężko się wyrwać, szczególnie z większą gromadką. Jakby coś się działo w mojej okolicy, to chętnie poznam :D hehe

Ewi też grywam w pewną grę, ale ostatnio ni sił ni chęci (bo grywałam głównie wieczorami)

Ostatnia edycja:
Ewi, widzisz, na Styczniówkach mam laski rozsiane po caluteńkiej Polsce i na zlot potrafi przyjechać z 10-15 osób, a na regionalnym forum Częstochowy spotkałyśmy się chyba ze 2 razy i w ogóle forum umarło :sorry2:
Na zloty jeżdżę jeszcze z forum Calibry (moje pierwsze najukochańsze wozidełko) i z forum Mondeo, z Calibry mamy fantastycznych przyjaciół w Tarnobrzegu, z którymi widujemy się tak często, jak się da, mają córę rok młodszą od Tosi :-D

Megami, powiem Ci, że na styczniówkach mam większość mam dwójki i trójki dzieci i naprawdę one są tymi, które ZAWSZE przyjeżdżają :tak: Pamiętam jedną, zostawiła 2 i 6 letnich synów pod opieką opiekunki, babci i taty, a sama w 7 miesiącu ciąży jechała pół Polski żeby się z nami spotkać :-D

reklama
Megami, to jest po prostu miłość :-D Znamy się od jakiejś połowy roku 2010, szybko przeszłyśmy na forum zamknięte, żeby właśnie nikt nie widział, o czym piszemy i wiemy o sobie często więcej, niż najbliższa rodzina, pierwszy raz mam taką wirtualną przyjaźń :-D A jak się zbliża termin zlotu, to jestem podjarana jak dziecko przed koloniami :-D Teraz we wrześniu się motamy albo w Warszawie, albo w Łodzi i oczywiście z brzuchem będę jechać :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry