reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini u mnie to samo jsk widzę szpital to od razu mi lepiej i chce do domu :P

Ja szpitale ogólnie bardzo lubię, to mój "drugi dom", ale nie jako pacjentka :-p

Suseł, 6 dzieci w 8 lat??? :szok: To ja też współczuję, mimo wszystko... Szkoda, że kino nie wypaliło :-(

bada, u mnie goście byli chyba dopiero 2 czy 3 dni po porodzie i to też tylko "na kawkę", tyle dobrego...

emilchen, &&&!!!

Megami, TAK! :-D Za każdym razem i z wahadełka i z sody wychodził mi syn :-D

Ech... Ledwo mama wróciła z pracy, już mnie wkur.wiła i się pokłóciłyśmy :wściekła/y:

Weszła przywitać się z Młodą i od progu pyta, czemu jest smutna.
Tośka patrzy na mnie z pytaniem w oczach "o co kaman", a mama do niej "to przeze mnie jesteś smutna? zrobiłam ci coś?"
Wiec wybuchnęłam, że przecież dziecko nawet nie wie, o co jej chodzi, że nie jest smutna, tylko je banana i że ta psychoza ze smutkiem już każdemu domownikowi bokiem wychodzi!!! :wściekła/y:
Bo moja mama KAŻDEGO na dzień dobry wita "A co się stało??? czemu jesteś smutny/a???" i nie dociera OD LAT, że nikt nie chodzi z bananem na mordzie 24 godziny na dobę i to nie smutek, tylko normalny wyraz twarzy :wściekła/y:

Zaraz mnie krew zaleje. Mam córkę w 1 klasie. Julka wróciła po tygodniu choroby do szkoły. Ma full do zarobienia w zeszycie i w ćwiczeniach. Na dworze ziąb i deszcz a dziecko się chwali że na przerwie wychodziła na boisko i to na samej bluzce. Co te baby sobie myślą.

reklama
kapranna, nie zawsze idzie przypilnować wszystkie dzieci. Jedne z góry wiedzą, że trzeba się ubrać, inne potrzebują przypomnienia. Myślę, że żadna pani nie wysłałaby Twojego rozebranego dziecka dzisiaj na dwór umyślnie. A mówiła dlaczego się nie ubrała?

Gnoty mnie dzisiaj bolą. W środę muszę iść w końcu na glukozę. Mama wyzdrowiała to młody może u niej zostać i go rano odprowadzi bo mi babka na 7 kazała być w ośrodku. Jeszcze 3 miesiące.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry