reklama

Styczeń 2015

Sama jestem nauczycielką i znam pracę szkoły. Pani ze świetlicy na to pozwoliła. Jutro zostanie za to ochrzan jak mąż córkę zawiezie do szkoły. Dziecko wyszło bo chciało miało taki kaprys no i szatnia była zamknięta.

reklama
Cóż, każda szkoła inna. Nasze dzieci mają swoje kluczyki do szafek i najczęściej jest tak, że jak już to one zapominają klucza. Oczywiście można pójść do pani sprzątaczki to otworzy. Ja bym jeszcze zapytała oczywiście panią ze świetlicy jak było...

Dziewczyny które rodziły zimą.
Czy noworodka którego się weranduje w mróz lub się z nim spaceruje trzeba smarować kremikiem na buźce? Czy jak leży głęboko w gondoli to nie trzeba?
Jeśli tak to jaki krem polecacie?

Emilchen gratki:-) !!

Dawno mnie tu u Was nie bylo, ale wku...... mnie ta cukierkowa sprawa i mi sie wszystkiego odechcialo!:-(
Ygamm jeszcze raz wielkie dzieki:-)

Dziewczyny czy tylko moj gin zapomnial mi dac drugie skierowanie na tokso ? Czy nie wszyscy to uznaja?

Agulqa no ale ponoć musi być jakiś ślad a on nas nawet nie zdążył zahaczyc bo K zjechał w ten rów zresztą to ponad 5 lat temu było więc raczej po ptakach, pewnie lepiej trochę dalej jechać i mieć normalna obsługę :-P

Susel szkoda ze z kinem nie wypaliło... A koleżanka z liceum niezła ja bym zwariowala :-P ale albo tak chce albo jest jakaś uposledzona i zabezpieczyć się nie potrafi...

Emilchen a ja jak zawsze byłam taka hop do przodu wszystko na skróty tak na starość cipowata się zrobiłam :-/ wyniki miałam mieć dzisiaj ale nie zdążyłam odebrać wiec jutro podjadę ;-) SUPER ze wyniki lepsze! :-D

Nieobecna współczuję ząbkowania :-/

Ewi o jak fajnie Cie traktują w tej ciąży, pozazdrościć!

Megami mi się sprawdziło :-D

Nulini współczuję kłótni z mamą niezłe ma jazdy z tym smutkiem :-P tez bym w końcu na Twoim miejscu wybuchła :-P

Karpanna :-o tez bym się wkurzyla! Co oni tam tych dzieci nie pilnują?! Chcieli 6 latki w szkole to teraz niech się nimi zajmują...

Stokrotka ja byłam tylko raz... Co tam u was? ;-)

A mi nie dobrze zjadłam dwa kawałki pizzy i zdycham :-/ mam ochotę na coś dobrego i nie wiem na co jakie to jest męczące -_-

reklama
emilchen, to dobrze! :tak:

Stokrotka, ja też jeszcze nie dostałam. pewnie na następnej wizycie, bo pamiętam, że w pierwszej ciąży robiłam dwa razy.

gadałyście o farbowaniu włosów i właśnie siedze z farbą na głowie. ciekawe jak ten BURSZTYN wyjdzie :-D

femme, ale masz fajnego kocura :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry