Aza... gratuluje cierpliwosci bo ja w ciazy o 8jestem glodna jak smok i mialabym gdzies ze tesciowa spi

Co do piszczenia w uszach to wlasnie wr9cilam do domu i tak dziwnie nieswojo. Ł teraz byl chory wiec ciagle w domu byl a dzis... pusto
Bada haha moj brat tez tak wraca

albo rozbiera sie w domu mama patrzy a on pod ubraniami ma stroj od wfu bo mu sie zdjac nie chcialo ;-) na pocieszenie powiem Ci ze Ł ostatnio poszedl do pracy w kurtce a wrocil na krotki rekawek. O 22 gdzie tez juz zimno bylo. Booo zapomnial ze szedl w kurtce, myslal ze jej nie wzial ;-) juz sie boje co to bedzie jak mlody w tatusia sie wda
Karpanna moj brat mial problemy logopedyczne przez to dolna szczeka byla bardziej wysunieta od gornej. Nosi aparat ruchomy i co jakis czas ma dokrecany bo musza mu poluzowac troche szczeke by sie przesunela. Wada raczej nie jest do konca do usuniecia, ale jest znacznie lepiej niz bylo. I od razu slychac ze zupelnie inaczej mowi
Co do zmiany czasu tez bezsensu to dla mnie. Poza tym np u nas w pracy jak ktos ma nocke i zmienia na czas zimowy to ma godz krocej, a jak na czas letni to godz dluzej. A oczywiscie tej godz dluzej nikt Ci nie odda i nie licz na to ze pojdziesz w jedna i druga zmiane czasu do pracy dla wyrownania. Zawsze uwazalam ze yo chore
A ja na obiad ide do mamy Ł na golabki. To lubie, gotowac chodiaz noe musze