• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

femme całkiem zmieniłaś lekarza? Moje dziecko ma głowę na dole (na zdjęciu szyjki widać duża główkę napierającą na szyjkę :-p) i tak mnie kopie u góry, że też mam wrażenie, że zaraz wyjdzie, tyle, że górą :sorry: ale te kopniaki na górze i falowanie brzucha jest super :-) na dole nie lubiłam

reklama
Aza... gratuluje cierpliwosci bo ja w ciazy o 8jestem glodna jak smok i mialabym gdzies ze tesciowa spi :-P
Co do piszczenia w uszach to wlasnie wr9cilam do domu i tak dziwnie nieswojo. Ł teraz byl chory wiec ciagle w domu byl a dzis... pusto

Bada haha moj brat tez tak wraca :-D albo rozbiera sie w domu mama patrzy a on pod ubraniami ma stroj od wfu bo mu sie zdjac nie chcialo ;-) na pocieszenie powiem Ci ze Ł ostatnio poszedl do pracy w kurtce a wrocil na krotki rekawek. O 22 gdzie tez juz zimno bylo. Booo zapomnial ze szedl w kurtce, myslal ze jej nie wzial ;-) juz sie boje co to bedzie jak mlody w tatusia sie wda :-P

Karpanna moj brat mial problemy logopedyczne przez to dolna szczeka byla bardziej wysunieta od gornej. Nosi aparat ruchomy i co jakis czas ma dokrecany bo musza mu poluzowac troche szczeke by sie przesunela. Wada raczej nie jest do konca do usuniecia, ale jest znacznie lepiej niz bylo. I od razu slychac ze zupelnie inaczej mowi

Co do zmiany czasu tez bezsensu to dla mnie. Poza tym np u nas w pracy jak ktos ma nocke i zmienia na czas zimowy to ma godz krocej, a jak na czas letni to godz dluzej. A oczywiscie tej godz dluzej nikt Ci nie odda i nie licz na to ze pojdziesz w jedna i druga zmiane czasu do pracy dla wyrownania. Zawsze uwazalam ze yo chore

A ja na obiad ide do mamy Ł na golabki. To lubie, gotowac chodiaz noe musze :-P

Nulini niejednokrotnie mówiłam ze nie mogę liczyć z tel a po drugie w tel nie mogę wklejać zdjęć jak edytuje!!!!!!!!

Jezyk dziś chyba coś w powietrzu wisi ja się czuje tragicznie tak mnie wsxysyko na dole boli że masacra juz nie mowie o tym ze zaraz chyba polecę kupić podpaski bo normalnie śluz cieknie ze mnie :/ czuje jak leci, bleeeeeeeeeeee i wkładki nie ogarnuiaja tematu

Jezyk no to samo plus jeszcze takie uczucie jakbym miała tam na dole wybuchnąć :/ strasznie to męczy i nic zrobić nie mogę bo zaraz jakieś skurcze przeklęte. Jeszcze 84 u mnie a u ciebie 85dni do terminu damy rade to już niedaleko

Co za dzień... Rano ciemno jak cholerka. Zalało mi na balkonie pranie, do tego zachciało mi się wypraw w taką pogodę... Przynajmniej A. kupiłam kalosze :-D Na obiad zrobię pizzę. Ale to dopiero jak mąż wróci. Teraz się czymś pozapychamy :-D

Agulqa dopiero teraz doczytałam o tej wątrobce dobrze wiedzieć ;-)

Kupiliśmy sobie po lodzie :-) Nina w nagrodę za dwie 6 :-D

Emilchen tak całkiem ;-) ten wydaje się nawet lepszy dokładniejszy no i na miejscu i pracuje w szpitalu w którym będę rodzic :-P

Ja dzisiaj śpiąca jestem strasznie jedyne... A jutro gości mam i trzeba będzie zrobić jedzenie ciasto i posprzątać :-/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry