reklama

Styczeń 2015

sencha, ale przecież becikowe się każdemu należy, a próg to chyba niespełna 5000zł dochodu na głowę, aż tyle zarabiacie?

alecta,
mnie od owulacji śniło się ciągle, że jestem w ciąży i że wychodzą mi pozytywne testy, więc wizualizowałam to, o czym ciągle myślę, dlatego nie stresuj się!

reklama
Nulini tak należy się, jeslivspelnisz różne warunki i dostarczysz dokumenty w tym zaświadczenie ze regularnie chodzisz do lekarza i wizyta przed 10 tyg musi być pierwsza!

Hej
Pisalam Wam długaśną wiadomość z tel i mmi padł. Więc odpaliłam lapka i piszę co pamiętam.

Senchabecikowe każda mama chyba dostaje, a takie drugie becikowe socjalne dostają tylko te które nie przekroczą jakiegoś tam progu dochodów. Przynajmniej tak było 3 lata temu.

Niulini dziwną masz tą doktorkę i usg przez brzuch ... mi się też wydaje że ta "torbiel" to fasola jest ! :tak:

Był temat o malowaniu włosów. Ja w pierwszej ciazy malowałam normalnie u fryzia i wszystko spoko, ale jak któraś się bardzo stresuje, w dobrych salonach fryzjerskich panie mają farby bez amoniaku - nie śmierdzą są delikatniejsze dla włosów i skóry - mozna o taką poprosić :tak:

Jeszcze tak do wątku wizytowego (wszystko w kupie napisze) u mnie w pierwszej ciąży w 6w5d nie było jeszcze serduszka widać ... za to w 8 pięknie było widać już. Także bez stresu niektóre ciąże wolniej się rozwijają. Chociaż mój syn to wystzrelił pod koniec 58 cm i 4200g :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny już niedługo "wróżymy":
Test z sody na płeć – od 10 tc
Łyżeczkę sody wsypać do pojemnika na mocz lub kubeczka plastikowego. W drugim pojemniku zebrać poranny mocz. Wlać mocz do sody. Jak nic się nie dzieje to dziewczynka, jeśli się pieni jak piwo to chłopiec. :-D

A co do farbowania,ja farbowałam i farbuje,ostatnio tydzień temu :dry:

bada ale żeś sposób podała :-D:-D:-D a jak wybuchnie to co? :-D:-D:-D

to jeszcze wróżba z obrączką by się zdała :tak:
Mi się śniło ostatnio że mi gin pwoiedział, że na 80% dziewczynka będzie ... ale czemu na 80 to nie mam pojęcia :-D

bada m. Pic na wodę wśród moich mam koleżanek nie sprawdziło sie ani razu ;)

Żelka mojej znajomej do samego porodu mówili że będzie chłopiec, chłopiec ze hej, a urodziła się dziewczynka ;) a to co widzieli na usg to była pepowina ;) podświadomość ci mówi ze mię ma co na 100% obstawiać ;)

Ostatnia edycja:
Doggi dlatego napisałam,że wróżymy :-) ja też w to nie wierzę,u mnie nic się nie sprawdza,ani horoskopy ani intuicja,bo w drugiej ciąży byłam przekonana,że będzie Zosia,a tu Mikołaj

reklama
U mnie miał być Adaś a jest Hania;) Ale w miarę wcześnie się lekarz poprawił;)

Do tego becikowego to wszystkich członków się wlicza czyli u Was na 4 osoby dzielić trzeba. My się załapiemy na tysiaka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry