reklama

Styczeń 2015

sencha, w niektórych gminach jest dodatkowy 1000zł od MOPSu i tam muszą być małe dochody :tak:

Doggi, zgadza się, grunt to karta ciąży przed 10 tygodniem, a resztę trzeba pozbierać po porodzie :-D

alecta, jesteś pewna? Kurcze, dałabym sobie rękę uciąć, ze becikowe jest właśnie "dla każdego", bo ten próg jest strasznie wysoki...

Żelka, łoo, to kawał chłopa :-D

bada m., będę wróżyć :-D Z obrączki i mnie i Robertowi wyszedł teraz chłopiec :-D

Mnie w pierwszej ciąży intuicja sprawdziła się na 100%, ciekawe jak teraz, bo coś czuję właśnie chłopaczka :-D

reklama
Doggi moja podświadomość wie że będzie chlopak, bo w rodzinie męża sami chłopcy się rodzą ... a ja bym bardzo chciała córe no ale coż :) jak się nie am co się lubi, to się kocha co się ma ;-);-)

Nulini i życzę Ci synusia,bo chyba każda kobieta chciałaby mieć "wszystkie dzieci w domu" czyli różnej płci,u mnie też teraz każdy oby była córka,a ja mówię,że synka też nie wygonię i będę kochać,bo chciałam dziecko ,a nie córkę :-p

My nawet jak się nie zalapiemy na próg becikowego w pl to w Niemczech jest jakieś dofinansowanie na dzieci niemałe dla osób prowadzących działalność tam, mieszkanie przy granicy jednak czasem daje duże korzyści :)

Nulini co dob intuicji ja jej nie mam ;) z Olka myślałam że będzie chłopiec i nie pykło (i dobrze) teraz nie wiem nie myślę o tym, ale mój mąż dziś przyszedł na chwilę do domu i mówi "chyba będzie chłopak, codziennie jesteś coraz piękniejsza" a ja mówię "albo wreszcie zaczynasz mnie kochać i dlategovtaka ci jestem piekna ;)" na co on mówi "no juz się nie rozpedzajmy ;)" (tak na marginesie jesteśmy dość nietypowym małżeństwem zamiast mówić kocham cie mówimy sobie ale mam do ciebie nienawiść itp i znajomi mówią ze my Burzymy wszelkie stereotypy o małżeństwie ;) )

Ostatnia edycja:
Ewi82 to cała familia w szoku by była na czele ze mną :-D

co do wróżb na temat płci :
Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl

d91c5_m_950_600_0_0_0_0_0_0_0_12f20d75c59c4086bcfb583d8710232e.jpg

reklama
a to przepraszam,nie wiedziałam :-D mój m chce samych synów i co mu zrobić :tak:

Żelka mi z tego chińskiego wychodzą 3 córki,więc szkoda czasu

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry