• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Też jestem ciekawa czy mają prawo od tak zażądać dokumentacji medycznej. Właściwie to powinno być objęte klauzulą poufności...

Zdrówka dla Aleczki. Wrodzone zapalenie płuc to takie gdy dziecko rodzi się z zapaleniem płuc, najczęściej spowodowanym infekcją u matki w ostatnich 2 tyg. ciąży. Mój młody za to miał jakąś infekcję po porodzie i dostawał antybiotyk w kroplówce przez 5 dni.

reklama
Dokumentacje wzięli od lekarza prowadzącego. Że mam fajna gin to mi powiedziała o tym :) Zaraz po kontroli dokumentacji, wpadli mi do domu. Babki miłe, powiedziały ze chodzi im o to czy przypadkiem nie pracuje.
Mnie w maju skończyła sie umowa, ktorej pracodawca mi nie przedłużył. Od czerwca jestem na zasiłku. I stad pewnie te kontrole...

Ewi u nas nawet nie ma lecklerka :-P

Bada ojj kiepsko. Szkoda mi takich maluchow zawsze. Oby szybko wrocila do zdrowia i pelni sil

Emilchen to calkiem sporo :-P

Moj mlody mial zapalenie pluc i byl w szpitalu jak mial ok roczku. Ale nigdy nie zapomne widoku jak tata mial go na rekach a on ostatkiem sil nam pomachal przed wyjsciem

Laydeek ale slabizna. W ogole z ta ciaza ze od 12tc dopiero to tez lipa

Nulini chyba raczej bez macierzyńskiego, bo żeby mieć zasiłek macierzyński to w dniu porodu trzeba być zatrudnionym.
Ja jak byłam w ciąży z Tymkiem miałam umowę na zastępstwo i laska wróciła do pracy zanim zdążyłam urodzić to miałam tylko zasiłek z zus do dnia porodu, a później poszłam na zasiłek z UP :/

Ł w końcu wyruszył do Rosmanna...
Pranie muszę zatem przełożyć na jutro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry