• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

A ja chciałam po prostu karmić i tak nam prawie 2 lata minęły :)

Jestem w szpitalu. Obok stoi nad plastikowym wózkiem z noworodkiem młody chłopak - raczej ojciec dziecka. Dziecko mu troche kwiczy a on biedny taki zagubiony:)

Właśnie polozna kazala mu przejść w inne miejsce bo stal w przeciągu. Boże jaki biedny. Nogi mu się trzesa

Ostatnia edycja:
reklama
Agulqa pewnie, że tak, ja też moim dawałam z butli jak musiałam wyjść, nie odrzuciły piersi, ale przewidzieć tego nie mogłam ;-) Ale nie ma się co na zapas martwić, będziemy się wspierać :-D

Kurde, ale młoda jest nieznośna, ryczy o wszystko i o nic... Wszystko jest na nie. Nie umie sobie miejsca znaleźć bez siostry. Już się boję co to będzie z noworodkiem. No i znów ryk bo nie chcę czegoś zrobić natychmiast po jej poleceniu :szok::baffled:

Agulqa_b kara, Tomek z Olą wczoraj uciekli dla mnie babkę czekoladową na prezent i ten du.reń całą zjadł!!! Wiesz jak Ola płakała ze mamusia nie spróbowała. Teraz shelman będzie miał ze mną ciężkie dni

Sprite strasznie dużo teraz młodych rodziców! Jak byłam ostatnio i gina to było dużo nowych ciężarnych a najlepsze ze to były gówniary z 2 klasy LO bo moja szwagierka je zna (choć ona starsza id nich)!!!!!!!!

jezyk no właśnie mam jeść przed pójściem spać, a że zasypiam koło 22.30 czasem 23, to o 22 wychodzi, że mam jeść.. Ale może faktycznie po prostu zjem więcej na noc.
Ja to mam nadzieję, że z karmieniem nie będzie problemów :)

Biedna psina heh :-D

Hehe biedny tatuś, jeszcze się oswoi :-D

Ja myślę jak tu wziąć neta do szpitala. Ja mam kom w play, ale moja lumia na simlocka w orange (używam jej do neta przez domowe wifi ;p) Taniej chyba mi wyjdzie kupić starter orange niż zdjąć simlocka. Z drugiej strony pasowalo by tego simlocka i tak zdjąć... :confused:

Jezyk tak! I to calusieńka!! Musimy bramkę do kuchni wstawić jsk na schody bo chwila nieuwagi a ten du.reń wyciąga pieczywo z chkebaka (nie wiem hak to robi), otwiera szafkę gdzue mam śmieci i wyciąga cały worek śmieci i bierze do siebie na miejsce robiąc przy tym syf dookoła, kradnie masło i zjada.... No psychiczny! Zostawiamy krzesłami ale czasem się komuś zapomni i złodziej w akcji

Megami tez kombinuje jak skołowac neta do szpitala :P

reklama
Sprite haha :-D chcialabym widziec Ł w takiej sytuacji z takim malenstwem :-D

Megami jak mozesz nie wykonac rozkazu krolowej?:-P

Doggi nasz bernenczyk mial niecaly rok jak mialam rocznice komuni. Znosilismy zarciemz dworu do domu. Ty wiesz ze oparl sie lapami o stol i jak mama poszla po ostatnio ture wpieprzyl ok 30kawalkow miesa. Nie bylo jej moze z 5minut. Wje.bal wszystko. Cale mieso, salatki, owoce. Jakby kur.wa wczesniej nigdy zarcia niewidzial :-P
To chyba wszystkie bernenczyki tak maja. Nasz identycznie robila. Jak byla caly daien sama to cale mieszkanie w smieciach bylo bo wyjela z kosza i porozpieprzala po mieszkaniu. Porazka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry