• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Jeżyk, a czemu ma cię ominąć wyżerka? Twoi starsi mieli problemy brzuszkowe?

Ja radia nie słucham, kiedyś słuchałam rmf, ale wkurzyłam się jak puszczali max 10 utworów na krzyż. Teraz Youtube rządzi :-D

reklama
Megami i mnie w sumie też YouTube rządzi w domu, mamy taki telewizor co się ładnie nazywa smartTv i tam mam apke YouTube m.in o tam moja playlista w kółko leci :)

Agulqa z tym odciągniętym mlekiem zdarza się, że jak dziecko spróbuję z buteleczki, to już cyca nie chce ciągnąć, moja koleżanka tak miała. Za łatwo leciało z butli :blink: Ja to mam nadzieję chociaż te dwa miesiące pokarmić, może trzy i wystarczy.

Niby musi się namęczyć, ale to nie to samo co namęczyć przy piersi. Trudno powiedzieć, czy dziecko zrezygnuje wtedy z piersi, ale jak ktoś woli by nie, to lepiej nie ryzykować ;-)

Ja chce dlugo karmix piersia ale nie raz zdarzu mi sie gdzies wyjsc bez mlodego wiec wtedy nie widze innej opcji jak odciagnac i z butli

Laski, gdzie teraz jakas dobra oferta na tel jest? Chodzi mi o no limit do wszystkich minutu i smsy

Moje zadno nie chciało butelki mimo starań.

Megami- Kacper miał trochę kolki. Ale mimo to jakbym np.urodziła tydzień przed świętami to nie najem się krokietami, pierogami z kapustą czy makowcem ;)

Jakiś grubas zza okna mnie podgląda :D :eek::eek::eek:

Załączniki

• 1415877468209.jpg
    1415877468209.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Doggi jak mozesz byc tak okrutna i do domku go nie wpuscic?:-P

W playu za 70zl jest no limit :-\ powalilo ich wszystkich. Chyba wezme w fm. Tam jest za 29,99zl nielimitowane minuty, plus 10zl nielimitowane smsy. Fakt ze bez tel i pakietu neta (mozna dokupic) ale umowa tylko na 5mcy. Co w tej chwili by mi sie podobalo :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry