• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

miłego dnia babeczki :-) pogoda do bani,ciemno jak w d..
wyspałam się dziś,mój pies był grzeczny :-p muszę dziś upiec biszkopt,a wieczorkiem udekorować,bo mój pierworodny jutro kończy 11 lat

reklama
Hey, moi pojechali do przedszkola a ja próbuję się zmotywować do wstania bo mieszkanie prosi o sprzątanie :)

Bada wow, 11 lat, to masz chłopa :)

Suseł to masz się z tą szafą. Długo kazali czekać na drzwi? Twój mąż poszedł do szpitala na jakieś badania czy coś poważniejszego?

Jenn kłucie ti normalne :) Ja ledwo chodzę bo tak mnie krocze boli przez żylaki. Na szczęście już niedługo :))))

Jeżyk jak dziś z nerwami, przeszły? Jak zatoki?

Doggi też widziałam to i przynajmniej teraz wiem czemu mam problemy ze snem :-D

Bada wow 11 lat to już kawał chłopa!

Suseł też bym się wkurzyła :wściekła/y:

Aza ja wstać, wstałam, bo musiałam potworki odwieźć, ale zmotywować mi się ciężko do sprzątnięcia :-p

Jeżyk jak tam samopoczucie dzisiaj?

Co do różnych bóli to mnie (odpukać) od kilku dni nic nie boli, nie kłuje ani nie ciągnie.
Jedyne co to duszności mnie dopadają i takie uczucie ciężkości jakbym się objadła na maxa, a poza tym nic.

Czekam na kurierów, bo dziś ma przyjść Lilkowy fotelik i pozostałe pier.dółki:-)

Aza - masz żylaki czyli hemoroidy czy żylaki pochwy?
Ja mam to pierwsze i dziś jest sądny dzień czyli wizyta w wc - masakra, dzień mam w d..............

Jezyk - właśnie jak Twoje zatoki? mnie teraz zaczyna atakować lewą stronę oko nawet mnie boli, mam ropny katar i schodzi więc nie rozumiem czemu zatoka szczękowa mnie boli? znasz się na tym? powinnam iść do lekarza czy poczekać dzień dwa.

Jenn - też mam kłucia i ciągnięcia.......

Mi się dzisiaj kręci w głowie, siedzę a mieszkanie wiruje, jestem sama z młodszą i mi ciężko.

Bada m - to pierworodny już mężczyzna prawie, życzę żeby tort się udał fajnie i smacznie

Alecta - też czekam na kuriera zamówiłam laktator i pełno pierdołów

No bo padnę - przybiega Maja i mówi: Mamusiu na balkonie był ptaszek i ja go wystraszyłam żeby się nie bał wiesz!!!

Ostatnia edycja:
Ech...
U mnie też wszawo za oknem zimno, piździ, zmarzłam w drodze do przedszkola :baffled:

Do tego nie odzywam się do męża, wczoraj ledwo z pracy wrócił i od progu pretensje o wszystko, a głównie o to, że... PÓŁ DNIA W DOMU SIEDZĘ :szok::szok::szok:
Normalnie masakra, idiota jeden, tak mnie zdenerwował, że kazałam mu się wypchać przeprosinami, bo mam dość tego, że jest głupi i wali teksty bez pomyślunku, a później mu się wydaje, że pogłaszcze mnie po ręce i już jest OK :wściekła/y:
Bo on jest wielce zmęczony po pracy i nikt poza nim nie ma prawa czuć się gorzej albo mieć złego dnia :wściekła/y:

Ja to załapałam takiego śpiocha, że wstałam chwilę przed 9.. co mi się zupełnie nie zdarza :-)
Cukier na czczo piękny, w sumie od 3 dni jakoś się obniżył, może dlatego, że odstawiłam zwykłą kanapkę przed snem, a zamieniłam ją na zwykły chlebek wasa żytni. W każdym razie oby tak do piątku.. Bo w piątek sądny dzień i czeka mnie poradnia :-(
Nastrój pozytywny, pranie porobiłam więc właściwie dzisiaj tylko chyba odkurzę i wsio :-)

Hej, wracam do żywych, przez nasz dom przetoczyła się jelitówka, nie polecam... ale już w miarę ok, męża jeszcze trochę męczy tylko. Zaraz ponadrabiam bo wczoraj dzień z życia wyjęty był.

hej!

u mnie śnieg padał. takie tyci białe twarde kulki. no nieeeeeeee :-(

miłego dnia!

ja też czekam na kuriera, ale z home & you z pierwszymi prezentami (w tym roku stawiam na przeceny-ale wstrętna jestem :-D)

reklama
Sprite oj tam oj tam ;-)
Ja w tym roku zamawiam takie deseczki na obrazki i teściom zrobię, bo jak mają w grudniu przyjechać to tak głupio żeby bez niczego wracali, a znając ich na pewno dadzą albo kasę albo jakiś prezent.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry