• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Elutka, ale z suszarki wychodzą takie mięciutkie i np. welurowe śpiochy będą puszyste a po prasowanie takie oklapłe ;-). tylko o te bakterie mi chodzi...

ja wisiałam nad łóżkiem na skurczach.

Mommy a te pasy w jakim celu?

Doggi faktycznie cena spoko jeszcze tym bardziej jak mloda sie wyszalala ;-)

Jezyk ja tez szlam na slub kiedys z dwona kubeczkami z podstawkami
I tez nie uwazam by to bylo zle czy cos. Nie mialam kasy to dalam to na co mialam

Ja nawet nie wiedzialam ze melisa jest na skurcze :-P

Tata ł przyjechal.
Bylismy u nich
No i pytaja o nasza date slubu bo on wraca do niemiec 9 stycznia (wiec do 8 mam czas by rodzic :-P )
Pozniej bedzie dopiero na wielkanoc no i nie wie jak pozniej dostanie wolne bo kazdy zacznie na urlop zjezdzac wiec musimy sie okreslic by zarezerwowal sobie termin

reklama
Sprite ja nawet nie wiem czy będę suszyła ubranka w suszarce bo mam jakąś schizę , że się skurczą.... A w mojej nie ma ustawienia temp. suszenia...

Nawet nie wiem jak prać te ciuszki, w magicznym 60stopni? Czy tak jak na metkach?

Agulqa te plastry to są takie jak sportowcy używają. Na przeciążenia kregosłupa pomagają, żeby skóra się tak nie rozciągała i ogólnie brzuch podtrzymują.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry