reklama

Styczeń 2015

reklama
No i się wzruszyłam :-(

Gochson, cudowne Maleństwo i wcale nie wygląda na malutką! Dorodny noworodek! :-D Cieszę się, że wszystko z Wami dobrze, teraz odpoczywaj, bo lada moment Emilka zagwarantuje Ci rozrywki :-D

W Jysku kupiłam suszarkę (niestety, musiałam się zadowolić taką za 30zł :dry:) i od jutra ruszam z kopyta z praniem, akurat mąż ma pierwszą zmianę, to do 14 będę szaleć sama w domu...
No i MAMY CHOINKĘ!!! :-D

Gochson cudowna mała, choć ba zdjęciu wcale taka mala nie jest!! Boska! Strasznie się cieszę że wszystko ok i zazdroszczę ze masz już swoje maleństwo :)

Nulini wzruszyłas, mi z cyckow zaraz więcej poleciało na widok Emilki a ciary na całym.ciele nic tylko wyciskac i wycalowalac!

Gochson ale śliczna!!! Też się wzruszyłam ;-)

Do mnie aż nie dociera że też za jakiś czas będę przez to przechodziła i miała synusia koło siebie :szok:

Muszę się pochwalić, od kilku dni rano mam malutko zaschniętej siary ;-)

Agulqa do kogo jutro idziesz? Czy do szpitala po prostu? My jutro na wizytę już się doczekać nie mogę! :-)

Dziewczyny wejdźcie proszę na wątek po drugiej stronie brzuszka i zerknijcie czy widać zdjęcie Emilki

Bada mi właśnie za duży kocioł się robił i burdello. Ale mogę połączyć esy z gratulacjami

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry