reklama

Styczeń 2015

Licja kurcze teraz przed świętami już jest sajgon z wysyłkami... Mi właśnie babka napisała , że 12 mi ten biustonosz wysłała kurierem a dopiero dziś jest... A patrzyłaś jaką ma ocenę ze sprzedaży i komentarze?

Jezyk 4 kg nie, ale 4,5 już tak(no ponoć ;-)). Ja tylko pisałam , że mój przy wagach 4 kg robi już cc.

Jadę do zusu i objeżdzic sklepy , jeszcze jutro będę musiała i tak jechać :-/

Ostatnia edycja:
reklama
Ja chce juz urodzic bo jeszcze troche i w psychiatryku wyladuje:-( dzisiaj mi sie snilo zebjedna coreczka mi umarla:-\ ja juz nie wyrabiam, te leki mnie wykoncza:-( debil ze mnie, ale nie mamy wplywu na ta nasza podswiadomosc:-(

Doggi doradz jako ekspert co mam lykac na przeziebienie?

Z kolesiem pisałam na początku mówił że wyśle paczką w sobotę - w sobotę dał znać że u niego poczta zamknięta i że wyślę w poniedziałek, i teraz w ogóle się nie odzywa ;/ nie wiem czy wysłał tą paczkę pisze maile i cisza ;/ nr tel nie odpowiada ;/ właśnie to że ten nr tel nie odpowiada mnie przestraszyło ;/ no i wcześniej kontakt mailowy był super - teraz nic nie odp ;/
koleś ma niestety tylko 3 komentarze ale pozytywne (pomyślałam, że w końcu każdy kiedyś zaczynał na allegro) i chyba dałam się oszukać :(

pękła rura w budynku naprzeciwko,poszłam po 3 butelki wody mineralnej najtańszej jaką mieli i teraz mnie olśniło,że m ma odlana wodę w dużych butlach do akwarium :-p
popakowałam prezenty,ale nie wszystkie,bo taśma bezbarwna mi się skończyła :zawstydzona/y: jakiś pech,mamie kupiłam sokowirówkę z biedry (nawet fajna,a sobie nadal nie kupiłam) a teściowej blender z Lidla
natomiast mój mąż kupił mi wczoraj jakiś prezent i taki chodził zadowolony z siebie,ale wywiózł go do teściowej,bo w zeszłym roku szukałam ubez. samochodu w jego portfelu i znalazłam paragon za srebrną bransoletkę,którą mi kupił pod choinkę :-D ja jemu wczoraj zamówiłam zapach,bo nic innego mi do głowy nie przychodzi,no oprócz expresu ciśnieniowego,o którym marzy,ale na taki prezent to kasy nie mam;-)

Stokrotka na tym etapie mało co można :( zwykłą wit c bierz, możesz te wszystkie syropki i inne *spam*, herbatę z lipy, syrop do herby imbir, miód, cytryna, możesz czosnek z mlekiem. Na mnie nie działa ale generalnie na ludzi to pomaga ;)

A ja właśnie u fryzjera siedzę, farba dochodzi i zaraz cięcie :)

Ja zaliczyłam już dzisiaj fitness, potem zakupy. Jagodzie kupiłam tę używaną karuzelę Fisher Price, do tego trochę kosmetyków w Rossmanie. Tam mają promocje na te chustecki do pupy Tami, z kartą Rossnę drugie opakowanie 50% taniej jakby którąś to interesowało.
Wieczorkiem mam spotkanie świąteczne w firmie, na szczęście mogę zabrać całą rodzinę:-)
Moje dziecie będzie małe, jak będzie 3 kg to będzie chyba cud... i do tego długie i z dużą głową więc pewnie będzie chudziutka...
Miłego dnia dzisiaj, mamy prawie wiosnę za oknem.

Mąż mi właśnie napisał, że przyszedł do nich w firmie Mikołaj- dostał bon na 600 zł od firmy na święta:-Duwielbiam jego prezesa.

Aha, jeszcze jedno- w tym drugim szpitalu też umówili mnie na cc 16 stycznia więc już na pewno Jagoda przyjdzie na świat tego dnia. Mam się zgłosić 15 do szpitala, 16 będzie cc a 19 do domu jeżeli będzie wszystko ok:-)

reklama
Stokrotka ten syrop *spam* całkiem spoko działa.
Poza tym to jak Doggi napisała.

Kurcze, a mnie tak korci żeby włosy obciąć, ale wiem, że jak teraz obetne to będę się wyzywać :-/

Prawie skończyłam tace dla teściów.
Jeszcze tylko lakierowanie zostało, którego nienawidzę :-P
Na razie prezentuje się tak

Załączniki

• 1418731326479.jpg
    1418731326479.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 56

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry