reklama

Styczeń 2015

ja mam teraz małą przerwę w "pierniczeniu" mowilam, kiedys mojemu T, ze jak wychodzi sie z domu to czuc gaz (mamy piec centralnego ogrzewania z zewnetrzna komora spalania) i wylot z niego jest przy drzwiach wyjsciowych z domu, ten oczywiscie nic nie czuje.....dzis wychodzi na fajke i mi mowi, ej tu czuc gaz, zadzwonil do dostawcy gazu, kazali wylaczyc caly piec i niby ma ktos przyjechac. Masakra.

Doggi czekam na Twoj nowy image;)

Alecta - mnie sie podoba bardzo decopauge czy jak to sie tam nazywa, mam taka fajna szkatulke na pierdulki Zosiowe!

Susel - ale masz fajnie, pewnie cieszysz sie co nie miara

ja wlasnie dzis sie dowiedzialam, ze u mnie w pracy beda bonusy swiateczne za.jebiscie, zawsze kasa wpadnie, moj T tez bedzie mial wiec przyplyw gotowki bedzie i na pewno sie przyda:)

reklama
Wróciłam z zakupów, nogi mi w tyłek wchodzą no ale praktycznie wszystko mam. Prezenty też już kupione, teraz tylko czekam, aż dotrą. Jedynie mam problem z prezentem dla ojca, no za cholere nie wiem co mam mu kupić..

alecta Ty wykorzystaj swój talent koniecznie, szkoda, żeby się marnował ;-)

Ja jutro mam samochód, więc mam zamiar wejść po pracy do Kauflandu po pier.doły do dekorowania pierników, a później podjechać do Deichmanna obczaić buty, bo odczuwam potrzebę kupna botków bez obcasów...

Karpanna, bo wtedy czas szybciej leci i bliżej do świąt i porodu :-D

Elutka mnie też niemoc dorwała.
Najchętniej bym się spać położyła, bo mimo 2 wypitych kaw senność mnie dopadła.
Niestety dzieciaki mi nie pozwolą no i jak Ł wróci to mamy na jakieś zakupy jechać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry