reklama

Styczeń 2015

reklama
alecta, piękna taca. Też by mi się taka przydała :-) ty pomyśl te rzeczy robić i sprzedawać na macierzyńskim. Mogłabyś nieźle zarobić :-)

Nogi w tyłek mi wchodzą. Prawie 3 godziny bujałam się po mieście ale załatwiłam wszystko co chciałam. Dowiedziałam się też, że u nas po 21 tc trzeba/nie trzeba iść do położnej. Właściwie to chyba nie obowiązek ale jutro pójdę bo już dzisiaj położnej nie było. Na drzwiach wisiała kartka, że spotkania w celu edukacji porodowej i pielęgnacji noworodka.

Porobiłam zakupki, dziś na obiad krupnik. Idę się na chwilę położyć bo padam

Dzieki dziewczyny:-) ! Alecta lakierowanie to masakra, jak robilam bomby i jaja to myslalam ze padne tam szlo z 20 warstw:-) Ufff Doggi dobrze ze ja ludz :-).
Musze szybko sie ogarnac bo urodze i nie bede mogla wycalowac:-) a wczorajnsmarkam sobie a tu z cycek leci:-D

Mi wszystko jedno jak bede rodzic byle szybko poszlo :-)

Alecta zdrowka dla mlodego

Ja wlasnie odebralam z poczty ksiazki dla ł :-) i nie wiem co dokupic jeszcze

Doggi czekam na foty

Susel wooow 600zl niezla kasa :-)

Alecta super taca
Ja tez nienawidze lakierowac
Wkurza mnienze zawsze widac ruchy pedzla itp
W ogole nie wiem moze zlym pedzlem to robie.
Nie zmam siem:-)

Mcpearl wiara nie docenia rekodziela i chce prawie za free takie rzeczy

**** mnie strzeli z moim kompem :-( :angry:
Pora kupić nowy ktoś chce mi zrobić prezent pod choinkę? Bylam bardzo grzeczna! :-P :-D

Nie mogę podniesc się z łóżka...

ALECTA wow piękna ta taca! No i zdrówka dla Tymka

SUSEL super z tą premią i fajnie ze znasz już datę urodzin Jagody ;-)

DOGGI pochwal się koniecznie efektem! Też bym bym sobie poszła do fryzjera ale nie mam po co :-P

LICJA kurcze może jednak wysłał... Jak mnie wkurza takie nie odbieranie tel :-/

STOKROTKA wszystko będzie dobrze ;-) już tuż tuż!

AGULQA dobrze ze się wypocilas i dzisiaj lepiej ;-)

Co do rodzenia ja tam wole standardowo :-P przerażają mnie te wszystkie dziwne pozy :-D

Alecta piękna tacka :-) też taką chcę tylko bardziej w beżu poproszę :-D
Doggi pokaż no się później ;-)
Też mnie kusi jakaś zmiana na głowie ale coś nie mogę się zdecydować. ..
Nasz telewizor oszalał! Od 2 godzin średnio co kilka minut włącza się i wyłącza! !!
Susel takiego Mikołaja to ja rozumiem ;-)

Żelka, no na ostatniej wizycie 25.11. tak właśnie była ułożona. a czkawkę czuję właśnie na dole. cały czas.

Doggi, no to czekam na efekty! :tak:

Mommy, niby 4,5 kg to wskazania do cc.

jezyk, ja lubię takie przemeblowania, oooo tak :tak::tak::tak::tak:

bada, ja też kończyłam pakować prezenty i tak mnie z tego kucania, schylania itp. w cipce kłuje, ze aż przeklęłam te święta :-p:-p

alecta, zdrówka dla Tymka i piękna taca! :tak:

Suseł, mój też dostał sodexo na 600zł. ale już nie pamiętam jak wyglądają. wydane :-D. a raczej wymienione w połowie na gotówkę, bo robiłam zakupy rodzinie-płaciłam bonami,a oddawali mi w gotówce ;-)

ale mam syf w domu. nie mam siły dziś już sprzątać, aaaaa pomocy

reklama
koleżanka co urodziła w nocy synka 4300 nawet nie popękała :tak: jak jej sie udało ?

ja jestem uparta i ugotowałam obiad,który zaplanowałam bez bieżącej wody :-p za to mój syn ma tak wysoko dupkę,że jeść nie mogę siedząc przy stole ,bo tak mnie ciśnie cholera jedna ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry