reklama

Styczeń 2015

Doggi, nie boli, ale nie umiem siku zrobić. chce mi się, a siadam na kibel i mam taki skurcz pochwy jakby. nie wiem jak to opisać. leci powolutku siku, tak jakby coś go blokowało. dziwne, bo przecież siku nie leci z cipki :confused2:

agulqa, no tak. zapomniałam napisać ;-). na szklankę 200ml mniej więcej 4 łyżeczki przygotowanego proszku zalać gorącą wodą lub mlekiem (ja preferuję z mlekiem). pianki na górę do ozdoby bardziej ;-)
a w ogóle to możesz też dodać cynamon i kardamon. ja nie dawałam, ale można.

reklama
Doggi nie mam tak :eek: za to ma podobnie jak Szprajt, że chce mi się siku nic nie boli, ale jakby cewka była jakimś korkiem zatkana ... muszę dupą na kiblu pokręcić i dopiero sie wysikam, chyba macica jakoś uciska czy coś bo im bardziej się wyprostuje tym mi lżej :-D

Jezyk nie znowu a cały czas, ja o tym po prostu już nie piszę a pchnięcie juz nie schodzi

Sprite to u mnie z siku nie ma kłopotu ale tak spuchnieta tam jestem ze normalnie jak kamień i x jednej strony boli jak dotykam ale to środek jakby igły wbijać a z zewnątrz nie mam czucia czasem mrowienie... Ech ciąża yo jednak badziewny stan

Laskie nie wiem czemu sie smiejecie ze mnie :-P no ja nie mam pojecia jak takie rzeczy sie robi :-P

Sprite czyli gosciu ktory dostaje prezent zalewa to sobie pozniej goraca woda, to mu rozpuszcza i pije tak?:-P

Żelka, musze wypróbować z wyprostowaniem się, hmmm... dzięki!

Doggi, ja nie mam spuchniętej. pooglądałam w lusterku. raczej mam taka jakby wchłonięta do środka. masakra :szok:

agulqa, tak. gościu bierze lyżeczkę. wyciąga sobie łyżeczką ze słoiczka 4 miarki. wsypuje do szklanki i zalewa wodą/mlekiem. pije. taki słoiczek wystarczy na kilka takich napojów ;-);-)

Alecta jak je.bne to zabije wiec uwazaj :-P

Oooo widzisz sprite
Ty jedyna normalna tu :-P z cieroliwosciz do takich laikow jak ja
Ja myslalam ze do sloika ma wlac 200ml wody :-P

Tak alecta smiej sie smiej :-P az w tucznie Cie slysze :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry