reklama

Styczeń 2015

Doggi- A seksik jest? Bo to może być od tego tak na 90% ;) w ciąży z Cypkiem tak miałam na sam koniec jak już pozwolili nam na seksik. Czułam się jakbym miała pipke mutanta, duża, twarda i spuchnieta. Strach dotknąć.

Agulqa- ja się z Ciebie nie śmieje bo też nie wiedziałam o co chodzi z tymi sloikami ???

Ostatnia edycja:
reklama
Agulqa przecież pisałam czemu się na rudo zrobiłam :-P

Eh mój syn padł.
Upatrzył sobie nową miejscówę w nogach, zabrał swoją poduche i zasnął.
Starsza maruda jeszcze walczy sama ze sobą :-P

Kurde zachciało mi się soku bananowego i teraz zdycham przez zgage.
Czekam aż mąż wyjdzie z wanny, bo dzisiaj stwierdził, że kocha mnie tak bardzo, że mi masaż zrobi :-P

Cyprian też się dzisiaj przytargsl i śpi ze mną. Piotrek na nocce to mały wykorzystał ;)

Agulqa- jak coś to pytaj mnie, razem damy radę :P ja tam polowy rzeczy nie kumam co piszą w temacie jedzenia.

Alecta- że rude to wredne i fałszywe ;) :D

Ostatnia edycja:
Nulini- no nasza trochę staniala bo jak wychodziła to kosztowała ponad 200 zł, a teraz koło 180 się kręci.

A to Wy na X-Boxa? Czy na PS4?

alecta, o jaaa, taki mąż to SKARB! :-D

sprite, ślicznie to wygląda :-D

agulqa, mnie też mąż POTWORNIE wpienia, bez powodu w sumie :confused2: Samym swoim jestestwem :confused2:

Doggi, ja już jakiś czas mam tak z podwoziem, w ogóle takie wybrzuszone, jakby już Młody łeb pchał :-D Siąść ciężko, wstać ciężko :-D

Agulqa tak, ale musi pomieszać 3 razy w prawo, 2 razy w lewo i wstrząsnąć wieczkiem do dołu, bo inaczej się nie rozpuści :-P

muszę dupą na kiblu pokręcić i dopiero sie wysikam, chyba macica jakoś uciska czy coś bo im bardziej się wyprostuje tym mi lżej :-D

dziwne, bo przecież siku nie leci z cipki :confused2:

Czułam się jakbym miała pipke mutanta, duża, twarda i spuchnieta. Strach dotknąć.

JAK ZARAZ ZACZNĘ RODZIĆ, TO PRZEZ WAS!!! :-D:-D:-D

Doggi, to u mnie tak raczej trochę opuchnięte na wzgórku łonowym i trochę boli.

Taka czekolada fajna sprawa może być.

Uch, jak ja nie lubię kłaść spać młodego. Jak tylko słyszy hasło mycie i spanie dostaje takiej mega głupawki i nie idzie go zagonić do łóżka. Znów musiałam się z nim szamotać. Kończyło się karą na krzesełku i nawet go nie zachęciła dodatkowa baja do czytania.

Co tam a AZA i aob? Coś cicho...

Jezyk od tyg posucha najpierw nie miałam chęci a potem bolało :/

Nulini no coś w ten deseń wieczorami tak mi tam dziwnie jakbym główkę między nogami miała.

W czwartek mam wizytę to zapytam co to jest.

Nulini- nie na ps3 ale jak pstrzylismy w dniu premiery. ;) teraz na allegro taniej ale jakoś mam cykora że nie dojdzie i kupujemy w noenecie.

Aza to ma chyba teściowa w gościach :) jak dobrze pamiętam.

hahahahahahaha nie dokuczajcie biednej agulce :-p:-p:-p:-D:-D:rofl2:

Doggi, ja tak nie mam, ale współczuje, bo mnie dzis od rana tak kłuje w środku. nie wiem co to i w sumie zaczyna mnie to martwić. ech

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry