reklama

Styczeń 2015

Mnie krocze boli , nic opuchnięte nie mam ale trochę czerwone miałam i coś nie tak było no ale to przez tą infekcję pewnie... Wczoraj sobie ten gynazol zapodałam i rano już mi cały wyleciał :sorry: Nie lubie tych leków w kremach co się wstrzykuje... Do doopy są :-D Tzn dowcpinie a nie do doopy :-D Musiałam jeszcze z pitt bullem moim wyjść i spacer po kartę do tel sobie zrobiłyśmy...

Mmm.... wypiłabym sobie gorącą czekoladę :-) Gorzką akurat mam.

Buuuu.... nie mam kremówki.

reklama
Agulqa_b odpuść sobie, w najlepszym wypadku będziesz krwawic krótko jsk ja ale to i tak 4tyg były, poza tym nie boisz się o jakąś zaraze? Przecież musisz się tam w środku zagoic. Nie ma co szaleć

Żelka wyobrazić jak wyobrazić to jest zabronione przez całe 6tyg żadnych tamponow

Ostatnia edycja:
Doggi wlasnie dlatego pytam
Bo podczas krwawienia to nie ma opcji bym szla
Ale wlasnie chodzilo mi o to czy te 6tyg to takie faktycznie ze wsio sie goi itp
Dlatego napisalam by ktos mi doradzil kto w ciazy byl
Bo boje sie wlasnie infekxji itp
Wsadzanie tampona nawet do glowy mi nie przyszlo i pojscie na basen poki bym krwawila :-P

reklama
Agulqa też tęksnie za basenem :-( Na początek stycznia na sesję się umówiłam , mam nadzieję , że nie urodzę w między czasie :-D Szybki bill ze mnie jakby od 6-8 mies mało czasu było żeby się umówić i zrobić :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry