Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

teściowa dała, to trzeba wykorztstać

Jeśli chodzi o teściów to... nie narzekam, nie mogę powiedzieć złego słowa naprawdę. Pomocni, ale nie nachalni czy dociekliwi, zadzwonię w środku nocy przyjadą natychmiast, ale bez zapowiedzi sami raczej nie, a jeśli już to z całą michą jedzenia. W ogóle rodzina mojego męża to jest dla mnie taki dar od Boga, za te wszystkie cierpienia, które w dzieciństwie przeszłam ze swoim ojcem, za to, co teraz znoszę ze swoją rodziną (nie tylko z rodzicami, ale ciotki, wujkowie). A tu mam taki miły przykład, że może być inaczej, normalnie, naprawdę rodzinnie. Żyjemy sobie już 10 lat i nigdy nie było żadnych zatargów, kłótni, zazdrości między mężem, a jego bratem. Przeciwnie, zawsze jest pomoc i nie mówię tu tylko o dobrym słowie. Męża brat może spokojnie wyjeżdżać w delegacje nawet na koniec świata, bo wie, że my tu zaopiekujemy się jego żoną i synem i tak samo jest w drugą stroną. Naprawdę, moja teściowa to prosta kobieta, ale chciałabym tak wychować synów, jak ona wychowała swoich.