reklama

Styczeń 2015

Indi witaj!

Doggi też jestem za wstawieniem już listy! Podam Ci tp z tego usg, najwyżej edytujesz :-D co tam za dane miały jeszcze być??

Gołąbki, szpinak... dziewczyny! dajcie żyć! Tak bym zjadła, a tak mi się robić nie chce :tak:

Polityka, ciężki temat, Pis mnie śmieszy, PO wku**ia reformami i podejściem do inicjatyw obywatelskich, reszta cyrku... szkoda gadać ;)

reklama
Ehh jak zwykle źle obliczylam czas i przyjechałam za wcześnie.
Czasami ta moja nadgorliwa punktualność mnie wkurza.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Indi, jezyk - tak trochę.. zazdroszczę Wam tych wymiotów! Nie zrozumcie mnie źle... ale gdybym miała wymioty to przynajmniej wiedziałabym, że Fasolka jeszcze we mnie siedzi. A tak to latam tylko co 10 minut do wc sprawdzając czy mocniej krwawię czy nie. Wczoraj jak przez jakiś czas nie plamiłam to aż pomyślałam, że już po wszystkim. :(
W pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów (oprócz ciągłego sikania) i 18 kilogramów na plusie. ;) Tylko cerę miałam idealną. A teraz pryszcz na pryszczu.

nieobecna to córka matce urodę zabiera;) Ty nie lataj tylko leż. Ja całe dnie nie wstaje poza toaletą. Jak jednego dnia troche pochodziłam to od razu krew poszła.

Nieobecna, nie kazda kobieta w ciazy wymiotuje, tak jak powiedzialam, ja mam czasem mdlosci, wymioty same z siebie raczej rzadko. Nie martw sie, bedzie dobrze

Ewi no nie wiem heh
Z młodym na początku ciąży miałam pryszcz na pryszczu, a z córą ani jednego.
Chociaż znam wiele dziewczyn, które potwierdzają tą regułę ;)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry