reklama

Styczeń 2015

Ja też kaczkę planuję robić, ale chyba dopiero po świętach, bo okazało się, że w pierwsze święto właśnie będzie kaczka.. No to za dużo byłoby tego ptactwa :-D
Indyka nigdy w całości nie robiłam, więc nie pomogę.. niestety. Ale sposobów jest mnóstwo z różnymi farszami ;-)

reklama
Ja porządki świąteczne rozpoczęłam wczoraj- starłam kurze w całym mieszkaniu. M będzie zmywał łazienkę i odkurzał w sobotę, w niedzielę chcę umyć lodówkę i posprzątać kuchnię, ale to dopiero wieczorem po pieczeniu pierniczków bo się nasyfi pewnie.
Dzisiaj zrobiłam już świąteczne zakupy, dużo nie kupujemy bo wyjeżdżamy ale i tak trochę się tego zebrało. Za to za godzinę mam nagrodę- idę na masaż:-)
Jutro błogie lenistwo, ewentualnie jakiś spacer z małą. Niestety M wychodzi wieczorem na piwo z kumplami i już się boję w jakim stanie wróci...Coś czuję że awantura będzie murowana, ba jak się spije mając żonę w 9 mc ciąży to mu nie daruję...

Hej dziewczyny!!! Mam nadzieje, ze wszystkie mamy i dzieci wysłane;)

Ja średnio, snily mi się dziwne rzeczy. To harczal w nocy jak stary cap.

Wstalam rano i dotarło do mnie, że mamy za półtora tygodnia przylatuje a ja nie mam dla niej pościeli, wiec musze jechać znów do sklepu, ale i tak choinkę trzeba zakupić to za jednym zamachem, no i prezenty dla dzieciaków.

Do tego zostałam perfidnie wmanewrowana w sylwestra, niby tylko trzy osoby, ale znów trzeba będzie coś zrobić, sprobuje się z tego wymigac i mam nadzieje, ze mi się uda. Do tego mój jakże inteligentny T siedział dwa tygodnie w domu na d.upie, ledwo udało mi się wyprosic go żeby zalepil dziurę w ścianie i położył silikon w łazience, miał zrobić porządek w ogrodzie i samochodzie, a wczoraj mu się przypomniało ze musi blaty podocinac w kuchni bo lodówka która kupiliśmy nie wejdzie tak jak on chce
...

Tymczasem zabieram się za szykowaniem, lecę na zakupy później się odezwę i napisze co kupilam dzieciakom :) wszystkie miłego dnia zycze

Ja juz po dentyscie, zaraz do fryzjera ide a pozniej chyba do ikei pojade z mlodym bo potrzebuje pare rzeczy kupic.

Ja poki co tez w miare moge sie ubierac sama, najgorzej z buyami niskimi ale daje rade.

Alecta wspolczuje nocki, ja juz wogole do du.py spie nawet jak Jasiek sie nie budzi to i tak kilka razy wstaje w nocy nie wiem po co :/

Bada m. hahaha usmialam sie z tego hula hop! :D mnie kosc lonowa tez napiernicza okropnie. ...

Ja sie gole na czuja :P jakos idzie, jeszcze się nie pociachalam.

Agulqa_b bo chlopy to niezdary :P ja jak moj ma sprzatac to usowam wczesnej wszystko co moze rozwalic :)

Dagi lacze sie w bolu co do sylwka
Ł zaprosil kumpla ale juz mu zapowiedzoalam ze o jakimkolwiek alko ma zapomniec, jedynie szampan o 12
A jak zobacze co innego to chocbym miala sie os.rac to sama soboe specjalnie porod wywolam :-P
No i ja nie zamierzam nic szykowac
Skoro sprasza gosci to niech sie martwi o kase i zarcie
Ja mam w d. Bede tydzien przed terminem i niech nie mysli ze bede im naskakiwac i dogadzac

Hehe to ja się cieszę, że w tego sylwka będziemy sami.
Z resztą Ł dobrze wie, że ja na żadnych gości się nie zgodzę, bo raz, że nie mam siły znów tyle szykować, dwa nie ma kasy na pier.doły, a trzy to już jest taki okres kiedy w każdej chwili może zacząć się akcja i on musi być w stanie odstawić mnie do szpitala mimo, że jest on pod blokiem :-P

Agulqa u nas w domu to ja jestem z tych tłukących;-) Ale na to polecam sposób Alecty, tanie talerze czy szklanki na co dzień. Mój nie tłucze, bo robi wszystko powoli i dokładnie, a ja robię tysiąc rzeczy na raz i o kolejnym tysiącu myślę.

Bada hula-hop jest boskie. Trzeba zapamiętać i w święta sprzedać dalej:-D

Dobra idę się pakować na weekend i chyba jeszcze torbę do porodu przejrzę, bo jak zacznę rodzić u mamy to już nie będzie czasu się dopakowywać tylko czas na dojazd do szpitala poświęcić.

Miłego weekendu i szybkich porodów jeśli któraś się rozpakuje w tym czasie jak mnie nie będzie.

reklama
Alecta no ja nie wiem jak ł to sobie wyobraza
Ze ja zaczne rodzic i pojedziemy do szoitala a kumpel sam zostanie?
Nie moje zoo :-P
Ja tam mam w d, planuje isc spac jak bede zmeczona i nie patrzec na nikogo :-P
I nie zamierzam nic robic na tego sylwka

Tasia udanego weekendu :-)
Mnie wkurza to ze on jest taka niezdara :-P
Zawsze jemu sie zbije, jemu spadnie, jemu sie wyleje, spali
Nikomu innemu tylko jemu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry