reklama

Styczeń 2015

reklama
Są wkładki vision w pl kosztują chyba 30zl Aqulaq, ja kupilam paski u mnie w aptece i są tak linpne, że szkoda gadać, obojętnie na jaka wydzielinę kolor zmieniają na taki sam, nawet na wodę.

Aob powodzenie i informuj na bieżąco!!

Agulqa_b są wkładki do sprawdzenia czy wody, że mnie też leci i to w kit i to takie wodniste ze mi przelatuje na majty i gin powiedxial że to śluz taki jest, no i czasem czop tez taki wodnisty się sączy i to może trwać kilka tyg nawet i ze dużo tego może być

Aob trzymam mocno kciuki!
Kurcze wiem, że to jeszcze nie mój czas, ale tak bym chciała napisać posta typu "jestem w szpitalu i czekam na Lilke"

Bada dlatego najlepiej kupować telefony jednobryłowe, bo wtedy gwarancję na baterie masz tak samo długą jak ma telefon :-P

Dagi dzieki za info

Doggi to pewnie tez tak mam
Bo w szpitalu jak sprawdzali ilosc wod jak lezalam to bylo ok

Swoja droga ciekawe jak sprawdzaja czy to wody sie sacza...

A ja mam juz w d
Dostroilam choinke szyszkami
Brakuje jeszczentylko tych jednych lampek i z jednwgo lancucha
Prezenty popakowane i wyniesione do nieuzywanego pokoju
Wlasnie druga pralka halasuje
Robsonowe rzeczy czesciowo poprasowane bo juz sil nie mialam
A teraz siedze i wpieprzam muffinki :-)

reklama
Agulqa_b poprzez pH, wody mają odczyn zasadowy a wszelkie wydzieliny sluzy itp kwasowy. Mój gin zawsze na wizycie zawsze mi papierkiem sprawdza jaki odczyn jest i na usg tez jakoś sprawdzają ze jest ok

Był teściu i uwaga, NAPRAWIŁ PIEC!!! Mamy ciepłą wodę. Ja myślałam że on jako pan dr ordynator dwie lewe ręce fo takich rzeczy s tu proszę pozytywnie mnie tatuś zaskoczył :)

Nasza choinka rodziny z kompleksem mniejszości gotowa (strasznie mi się nie podoba ale T i Ola uwielbiają takie pstrokate)

Załączniki

• 1419096414405.jpg
    1419096414405.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 80

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry