reklama

Styczeń 2015

Tak tak ja pierworodka. Dlatego tez napisałam, że za bardzo się nie sugeruje tym. Choć znam pierworodki, które symptomy typu odejście czopa miały jednego dnia a następnego urodziły wiec nie ma na to reguły. Poza tym u mnie do terminu zostało nie wiele, więc to i tak nie ma znaczenia, bo urodzić musze i tak i tak:p

reklama
Najgorsze za nami. Młody się wyspał porządnie i zaczyna jeść i pić. Na razie wodę, paluszki i colę, ale tyle wystarczy. Przespał temperaturę i widzę, że lepiej. Kończę męczyć się z praniem. Niestety poprałam wszystko na krótkim programie i przyszło mi wszystko prać jeszcze raz bo śmierdziało strasznie.

McPearl dobrze, że już lepiej :tak:

Tyle rzeczy miałam dzisiaj zrobić i nie zrobiłam nic :P
No nie chciało mi się po prostu i tyle.

Za to jutro pewnie nie będę wiedziała w co ręce włożyć...

Dziewczyny ale komplementy macie prawione :-D :-D Mnie ciotka małża wqrwia bo jej stały tekst - ooo cześć grubasie. No faktycznie grubas ze mnie , tyle przytyłam o ile mi brzuch urósł a tak to nic.... Nie wiem, może to ma być takie zabawne a ja się nie znam :confused2: :-D Tak to nie narzekam. Kuzynka moja przed porodem cała napuchnęła masakrycznie, ręce, nogi, buzia i usta (jakby po nieudanej operacji była) :-D

U małego w pokoju zaczyna jakoś wyglądać, może dziś w końcu wózek złożymy! Zastanawiałam sie czy nie zrobić tego podczas sesji zdjęciowej ale gdzie to tachać...

Ledwo pranie złożyłam ide zaraz nowe wieszać. U mnie echo jeśli chodzi o poród albo objawy :-D Tyle, że tak jak pisałam ciągle mam mokro.... Coś czuję , że infekcja dalej jest, w poniedziałek o jakieś globulki poproszę czy coś.

U nas jutro dokładnie miesiąc zostaje do porodu ;-) A Tygrys dalej wysooookooooo, wyżej niż był... Może on nie tą stroną chce wyjść :szok::-D

Mi czop juz odchodzil jakis czas temu
Tak mysle ze to bylo to
Rozwarcie tez mam
Ale to mi nie orzeszkadza w malowaniu futryn, wiciu gniazda i czekaniu na styczen :-D

Doggi sernik nulini bez spodu jest :-P

Ja nie wiem czy mam rozwarcie czy nie bo tu tego nikt nie bada, wiec ze tak powiem moja wiedza w tej kwestii jest skromna. Pozostało czekać i nic poza tym. Jakoś ten czop nie zrobił na mnie zbyt dużego wrażenia. Do terminu zostało jeszcze kilkanaście dni wiec prędzej czy później będzie wypadało urodzić:p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry