reklama

Styczeń 2015

reklama
Wiem, wiem ale jak pomyśle o porodzie to strach mnie ogarnia.

A Ty nie dość, ze masz to za sobą, to i możesz juz tulic i całować Robsona! Fajnie :-) Jeszcze raz bardzo gratuluje Tobie i Ł :)

agulqa, dzielna nasza pierworódko! Błyskawicznie poszło! Strasznie się cieszę, że Ł się spisał i że twardo ogarnęłaś teściową, no co za nachalne babsko...
Robuś szybciutko nadrobi wagę i da Ci w kość :-D

Dziewczyny, troszkę późno, ale najlepsze życzenia świąteczne!!!
Agulqa, gratuluję, masz super prezent na gwiazdkę!!!
My już po Wigilii u babci;) Udało się dotrwać. Wszyscy mnie męczą, żebym wytrzymała do stycznia, bo to jednak rok do przodu, a my się nikomu nie przyznajemy, że w sobotę mam się do szpitala zgłosić;)

Dziewczyny póżno ale szczerze :-) Wszystkiego najlepszego w te Święta Wam życzę. Zdrowych dzieciaczków, szybkich porodów, szybkiego bezproblemowego dochodzenia po porodzie do siebie :tak: no i żeby chłopy nas nie denerwowali i się spisywali ;-) Szczęścia, spełnienia marzeń :-)

My dziś w ramach prezentu dodatkowego złożyliśmy wózek (a raczej ja....) ;-) Gwiazdor był u wszystkich u mnie, małża, u psa i małego choć nadal w brzuszku :-D

reklama
Jest to moja jedna z mniej udanych wigilii powiem szczerze. Małż mnie dziś po prostu mega wq*ia. Ogólnie coś ostatnio tak jakoś się między nami zrobiło...cóż poradzę, że przez tą ciążę ani mi się przytulać nie chce, ani seksić. Do tego straszna maruda z niego. Większość rzeczy zostawia mi na głowie i ma w du.pie.
Młody zadowolony z prezentów. Najbardziej z koparki na pilota. Ja dostałam nieznaną mi książkę jakiegoś J. Rollins'a "Ekspedycja" i tzw "Prezent bez pudła" 150 szczepionek zakupionych i wysłanych do Afryki przez UNICEF. Oczywiście szczytny cel, ale jakoś tak mi się przykro zrobiło...mam zły dzień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry