reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Zrobiłam muffinki z makiem.
O mój Boże, umieram z rozkoszy.
Zabierzcie je, bo zeżrę wszystkie, porzygam się i dalej będę żreć.
O mój Boże, umieram z rozkoszy.
Zabierzcie je, bo zeżrę wszystkie, porzygam się i dalej będę żreć.
Alecta ola dokładnie to samo zawsze przeprasza za wszystko
i podlapuje odzywki, istatnio tesciowa mówi Do T "głupi jesteś i tyle" na co ola oburzona "co ty babcia powiedziałaś? To brzydko! Do swojego pokoju!!!" wszyscy niemalże posikali się ze śmiechu 
MommyTigger
Fanka BB :)
Dziewczyny nie czytam wszystkiego.
Mysza Witaj :-)
Ja się od rana wqrwilam, umówiłam się z babka , że przyjdzie sprzątać i picza nie przyszła ani nie raczyła zadzwonić no co za babon
Sama poskakałam, posprzątałam a teraz mam piękne skurcze
No dziewczęta, wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku, szczęśliwych szybkich rozwiązań, zdrowych dzieciaczków, szybkiego dochodzenia do siebie po porodzie, zdrówka dla was i bliskich i spełnienia marzeń oby Nowy Rok był lepszy od starego!
Mysza Witaj :-)
Ja się od rana wqrwilam, umówiłam się z babka , że przyjdzie sprzątać i picza nie przyszła ani nie raczyła zadzwonić no co za babon

Sama poskakałam, posprzątałam a teraz mam piękne skurcze

No dziewczęta, wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku, szczęśliwych szybkich rozwiązań, zdrowych dzieciaczków, szybkiego dochodzenia do siebie po porodzie, zdrówka dla was i bliskich i spełnienia marzeń oby Nowy Rok był lepszy od starego!
MommyTigger
Jezyk
Mamy nową koleżankę
Ile już wypiłaś szampana? 

reklama
jenn200818
Jezyk piccolo też bym się napiła.. Ale dzisiaj już i tak popełnię jeden grzech i będzie domowa pizza wieczorem
Tak mnie boli w tym górnym rogu brzuch przez tą nogę małego, że nie mogę. Czuję, że cała skóra w tym miejscu aż mnie boli. Nie wiem dlaczego akurat tylko po tej stronie, z lewej nic..
Tak mnie boli w tym górnym rogu brzuch przez tą nogę małego, że nie mogę. Czuję, że cała skóra w tym miejscu aż mnie boli. Nie wiem dlaczego akurat tylko po tej stronie, z lewej nic..