• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Sylwi to miałaś przejścia... Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło.

Mnie na szczescie skurcze przestały męczyć więc możemy iść do sąsiadów :))) Kurczaczki dochodzą, mozzarella z pomidorami i jajka w majonezie zrobione, zostały mi tylko do upieczenia ślimaki z ciasta francuskiego i lecimy :)

Jeszcze raz udanej zabawy :)))

reklama
Ja tam nie mam nic :-p tak się stresuje jutrzejszym szpitalem,że nawet się do nikogo nie odzywam nie mówiąc o świętowaniu
Moi chłopcy już duzi i posiedzą pewnie do 1 jak w ubiegłym roku :happy2: my będziemy skakać po kanałach

Alecta wlasnie daje mu kropelke soli
No i nosefrida wczoraj uzywalam cos wyszlo ale dzis rano juz nie...
Najbardzie slysze jak go karmie ze cos tam mu przeszkadza

Megami charczy
Polozna tez tak mowila i olewalam ale teraz jak je to tak slychac troche jakby w gardle sie robilo takie hmmm nie wiem jak to opisac, przy przeziebieniu czasem sie takie cos w gardle zbiera i ciezko to odchrzaknac :-P

Ja to nawet picolo nie posmakuje :-P

Goferek dzieki za zyczenia noworoczne
Dzis trafione bardziej niz jakiekolwiek inne

Sylwi wspolczuje porodu
Ale wazne ze dobrze sie skonczylo

Aza wstaw fote tych slimakow
I moze przepis?:-)

My mamy sylwestra w cycolandii :-)
Kumpel z pozka przyjezdza i chlopaki beda siedziec a my z moim mezczyzna sie tulic :-)

reklama
Doggi, Tosia karci mojego brata stawiając go do kąta :-D Chociaż my jej do kąta nie stawiamy :-D
Niestety, od emilchen cisza, a ja głupia ci.pa nie zapisałam jej numeru :wściekła/y:

Mommy, w takich sytuacjach ciśnie mi się na usta "GDZIE TO BEZROBOCIE KUR.WA!!!" :wściekła/y:
Boże, ja Sommersby nie cierrrrrrrrrrrrrrpię, kiedyś dostałam do testowania 24 butelki i wszystkie rozdałam, bo jak jedną sobie otworzyłam, to wylałam w ogródku, bleeeeee...
Za to KOCHAM Desperadoska :-D

jenn, u mnie też dziś pizza, Tosia robiła :-D

Sylwi, dobrze, że Córcia wynagradza cierpienia, ale przeżyć współczuję :szok:

Pffff, ja mam Sylwestra z Benem Affleckiem :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry