Karpanna ja mam jutro wizytę i będę błagać gina żeby mi szybciej wywołał poród bo ja Sue wykończę ;( w nocy co 45min budził mnie skurcz takie obudziły mnie jak z Olą się zaczynało a tu psikus i spokój, a nawet się z T od rana potarmosilismy żeby pomóc... Nie pomogło

5lm spaceru na biezni tez nic, dno
Żelka nic się nie odzywala Gochson a nr do niej nie mam
Bada super ze juz w szpitalu strasznie zazdroszczę

juz jutro Gniewko będzie z tobą
Jenn ja często bywalam w szpitalu i zawsze rządziłam pilotem jakoś nie sprzeciwiają mi się nigdy
Agulqa_b a co ty się szkołą przejmujesz?! Ja p tym jeszcze prxy oli nie myślę a co dopiero z uwagi na stacha, spokojnie
Dagi u mnie to samo, o 6 obudziła mnie chęć dwójeczki i byłam kilka razy i o 8 zasnęłam potem o 12 znów :/
Nulini u nas furorę zrobiła panda taka elektryczna ola nawet z nią śpi
Sprite ja lewatywy nie miałam, miałam kiedyś przed jakimś badaniem i masacra jsk mnie du.pa bolała masacra!!
Mommy mnie nic nie czyścilo przed porodem
A ja dziś jakiś zgon. Wypiłam ze 2 litry soku z cytryny, ale dalej lipnie mi. Łeb boli okropnie juz 3ci dzuen, nos zatkany ale nic nie leci z niego, noni gardło boli ale trochę mniej może ta cytryna wyzarla.
Poza tym poza ciężka nocą dziś dzień bez problemów ciążowych no poza kłuciem w ci.pce i uczucia wyciskania główki między moje nogi ale ogólnie spoko.
Jutro mam gina jestem ciekawa jak sytuacja u mnie