Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agulqa_b ja mam pod prawą pachą guzek prawie od początku ciąży gin mówi ze węzeł chłonny wywaliło i Sue schowa sam ale nie wiadomo kiedy i tak go mam już z pół roku
Jenn ja taka sucz jestem ze mowie ł ze wole sama zrobic bo on robi na odwal wiec on zeby mi udowodnic robi porzadnie a ja w trakcie jeszcze chodze za nim i palcem pokazuje
Jenn miala byc 7.01 jak nie urodze do mojego prywatnie pojde po tych 6tyg ale jutro jak bede z malym u lekarza to moze na nfz sie zapisze, obejrzy szwy i moze tego kuzka
Kuzwa martwi mnie bo jak dotkne to boli
Wczoraj go nie bylo
Agulqa ja miałam takiego jakby guzka jak karmiłam Tymka, później doszedł ból i gorączka, bo jakiś zastój się zrobił.
Na szczęście następnego dnia minęło.
Jak mi się nic nie chce.
Dzisiaj na obiad szybkie chilli con carne, bo nie chce mi się nic wymyślać.
Ł poszedł z dzieciakami do sklepu, bo wczoraj oczywiście zapomnieliśmy kupić fasoli i soli
Później jak mnie wena najdzie to może rozłoże w końcu Lilkowe łóżeczko, bo leży od prawie 2 miesięcy w kartonie
sprite, no właśnie gdzieś czytałam, że po 37tc też powinno się zrobić dokładniejsze USG żeby ocenić wymiary, teraz na wizycie będę w 37+3, mam nadzieję, że mi fi.utek zdradzi szczegóły
McPearl, dawaj dawaj
agulqa, oby to nie były początki baby bluesa!!! A guzek to może być gruczoł, nie panikuj!!!
jenn, mam ten sam problem :-( Wiele rzeczy wolę zrobić sama, bo mąż robi na odwal się i byle jak, a mnie później krew zalewa, że niedokładnie