reklama

Styczeń 2015

Nieobecna oj to się namęczyłaś z piersiami. U nas nie mogli wchodzić bo była grypa i oddział zamknięto. Dla mnie też było lepiej bo mogłyśmy z cyckami na wierzchu leżeć i nikt się nie kręcił :)
Co do Twojego porodu to mnie rozwaliłaś... Myślałaś, że się zatrułaś? Jak to możliwe?

Ostatnia edycja:
reklama
Ojjjj tak, to był koszmar. Chciałam przytulić syna a ból był tak ogromny, że nie byłam w stanie.. Leki na zatrzymanie laktacji brałam miesiąc, miałam już pierwszy okres.. a mleko dalej w piersiach. Ośmioraczki mogłabym wykarmić ;) Teraz wiem, że przy drugim dziecku od razu będę musiała brać leki i przejść na mleko modyfikowane.

Słyszałam od jednego ginekologa, że po 6 czy 9 miesiącach wszystko już jest zrośnięte i nic bardziej nie zrośnie. Różne są opinie o tych odstępach. Na pewno przed porodem na usg oceniają grubość blizny. Ech cały problem w tym, że jedni nie chcą robić cesarek mimo, że są wskazania, a inni robią nawet gdy ich nie ma.
Oj to się namęczyłaś. A to jakieś problemy w budowie piersi rozumiem, że nie ma szans, by teraz mogło być normalnie z laktacją?

nieobecna ja po poprzedniej cc pytałam się gina o kolejny poród i powiedział że sn jest możliwe po cc ale zależy to od jakości blizny. Podobno podczas porodu trzeba monitorować zachowanie się blizny za pomocą usg i w razie czego robią cc jeśli jest zagrożenie pęknięcia. Moja koleżanka urodziła po cc już 2 dzieci sn więc wszystko jest możliwe :)

U mnie akurat był remont jak trafiłam na porodówkę iu trochę polowe warunki ale teraz za to są 2 os sale z łazienkami więc full wypas :)

reklama
DSC_0323.jpg20140509_143524.jpgSnapshot_20131004_11.jpgprzedstawiam wam moje dzieci niestety ani mojego ani męża zdjęcia nie mam na tym kompie jak się do nich dokopie to wstawie
synek ma lat 7 i pół jest z 3 października ma na imię Piotruś
a córka Natalia 22. stycznia ma 15 lat

Załączniki

• DSC_0323.jpg
    DSC_0323.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 53
  • 20140509_143524.jpg
    20140509_143524.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 47
  • Snapshot_20131004_11.jpg
    Snapshot_20131004_11.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 59