reklama

Styczeń 2015

hej!

Nulini, ja też dziś po łóżeczko jadę, ale rozłożę tylko na próbę, żeby było wiadomo, gdzie ma stać, jak ja będę w szpitalu ;-). a sterylizacje też zostawiłam mojemu na czas po porodzie. jak pojedzie do domu się przebrać ;-). ostatnio ogarnął, więc tym razem też powinno być ok. a z drugiej strony tak sobie myślę, po co ta sterylizacja, jak w szpitalu takie chore podejście mają i każą myć smoczki butelki pod bieżącą wodą z kranu :confused2:

reklama
agulqa, to nie przez nawał tylko raczej buźkę za słabo otwiera. Do tego dolna warga nie wywija się jej jak należy.

No, bierzcie się do roboty. U nas dzisiaj będzie 2 poród, a jak ja rodziłam było tego dnia 5

U mnie też noc fajna. Albo cisza przed burzą albo Franek postanowił jeszcze poczekać.
Jedynie to Cyprian spal ze mną i budzilam się żeby go przykrywać.
Jak się mały urodzi to pewnie Cypek nie będzie chciał już spać ze mną :(

Alecta- już się nie mogę doczekać, co też Ci jutro powiedzą.

Mommy- to trzasnij mężowi, może to coś da ;)

Mcpearl- to trzymam kciuki żebyście jutro wyszli.

Boję się , że jak mojego raz trzasnę to na razie się nie skończy :-D Więc na razie nie tykam ;-) Nie ma go w domu więc jest spokój no a przysięgam drażni mnie samym jestestwem.....

Dziewczyny a ja nie wiem co ze mną.... No odkąd jestem w ciąży to śpię ok-pisałam wam. Ale odkąd weszłam w ten ostatni miesiąc to dramat jakiś ja CIĄGLE bym spała... Wczoraj przed wyjazdem kimnęłam się, poszłam spać chyba ok 1? nawet nie pamiętam (zawsze póżniej chodziłam spać) i dopiero się obudziłam a i tak z łóżka najlepiej bym się nie zwlekała.... Toć to normalne nie jest :szok:

Pogoda piękna, może jak zgred wróci z pracy to pójdziemy na spacerek bo aż szkoda takiej pogody tracić :-)

Ostatnia edycja:
reklama
sprite, jenn, ja dziś wyparzam, bo smoczki uspokajające biorę już do szpitala, a nie będę się bawić kilka razy w sterylizację i dziś machnę wszystko ;-)

U mnie też cudne słoneczko, ale nie korzystam, bo wicie gniazda nas ogarnęło na całego :-D
Od samiuteńkiego rana przejrzeliśmy WSZYSTKIE szafy, szafki, komody, półki, regały, powywalaliśmy mnóstwo zbędnego badziewia i teraz mamy trochę luźnego miejsca w każdym zakamarku :-D
Niestety koniec zabawy, czas się brać za ścieranie kurzy, podłogi i odkurzanie :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry