Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nulini to ja sobie wkrecilam ogar chaty przed szpitalem. Pranie, sprzątanie każdego kąta, łazienki, pokoje, kuchnia. Wszystko chcę mieć na błysk zanim wrócę ze stachem
Doggi myślisz, że do Twojego powrotu wszystko nadal będzie błyszczeć?
Ja ogólnie sobie też wkrecilam ogarnianie wszystkiego, a głównie prania, bo mój Ł jest taki, że dżinsy z kolorowymi by spokojnie prał
To jedyne w porzadkach co mu nie wychodzi
Jenn przed karmieniem staram sie zawsze, w dzien tez bo on czesto na cycku zasypia ;-)
Jenn ł nie ma cale dnie wiec chociaz w nocy moze sie wykazac
Ja wypazylam smoczek w domu
W szpitalu nawet go nie otworxylam
Butelki dalej zapakowane ;-)
Mcpearl mi polozne poradzily ze jak maly trzyma cycka i ma zle warge wywinieta do brodke mu na dol odciagac w trakcie jedzenia i faktycznie pomaga
A jak zlapac nie moze to nie daje mu od razu tylko czekam na odruch szukania bo wtedy ma ladnie otwarta buzke :-)
Ja szafki, półki, papiery już porobiłam w 5 msc , teraz to tylko bieżące porządki. Ale u mnie to nawet drzwi u góry, oscierznice myje się 2x w tyg Takie jakieś zboczenie mam.
Dziewczyny jak to jest z studentami, praktykantami podczas porodu? Rodziła któraś z was z "nimi"?