reklama

Styczeń 2015

Doggi oby teraz nam się nie trafiło w drugą stronę;) moja koleżanka ma córkę aniołka a syn potrafił pół nocy wrzeszczeć...

Dziewczyny chcę zamówić małej kapcie befado przez allegro bo nie mogę narazie ruszyć się z domu i nie wiem jaki rozmiar. Poprzednie miała 24 i są już na styk, musi mieć nowe. To teraz tylko 25 czy 26??

Ostatnia edycja:
reklama
26 raczej za wielkie będzie, chyba, że to model z rzepkami, gdzie można dobrze dopasować. Najlepiej wkładkę zmierzyć.

U nas tak dobrze ze spaniem nie było :D Tzn był czas ok 3-5 miesiąca, gdy z tylko 2-3 pobudki były. Ale u nas to tak etapami raz lepiej raz gorzej. Koło roczku młoda to i co godzinę się w nocy darła :O

Ostatnia edycja:
Ewi Befado ma dziwną tą numerację bo zawsze kupuję o rozmiar mniejsze niż Konrad nosi. Zobacz na rozmiar wkładki.

Co do aniołków to mój Konrad odkąd odstawiłam cyca czyli od 3 miesięca nie budził się w nocy wcale. Ja o 20 dostawał flache tak dopiero o 6 wstawał na jedzonko i poranne przewijanko :) Byłam jak e raju, całe noce przespane :)

Z rzepkami bo moja ma wysokie podbicie i innych bym nie ryzykowała bez mierzenia. Tylko ciekawe czy nie będzie za dużo z przodu braku przy 26. Teraz ma befado 24.

Doggi, oj, Antonina to anioł, wcielony :tak: Wszyscy nam dziecka zazdroszczą i mówią, że my to nie wiemy, jak to jest mieć niemowlaka - w ogóle nie płakała, ząbkowanie - lajcik, zero kolek, zero dziecięcych dolegliwości, w gościach grzeczna, spokojna, cudowne dziecko :-D

Doggi 3lata 2 miesiące.

Zmierzyłam starą wkładkę przy 24 i jest 16cm. Przy rozmiarze 25 na allegro piszą 16,5cm, chyba mało. Chyba skończy się na sklepie za jakiś czas...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam rozmiar 38 przy wzroście 175cm. Męża siostry 41 przy 175cm. Oby moja miała po mnie a nie po nich.

Zamówię jej te większe 26, najwyżej będzie miała do przedszkola na jesień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry