reklama

Styczeń 2015

jusia83 bo na poczatku to czlowiek zielony ale zobaczysz jaka bedziesz obcykana we wszystkim zaraz ;) Ja tez jak Doggi duzo skorzystalam z forum w pierwszej ciazy i do dzis mam z dziewczynami kontakt :)

reklama
A mój m wczoraj się mnie pyta kiedy się naprawię,bo on nie lubi jak jestem taka bez życia,mało gadam itp.:-D a spanie miałam tylko w pierwszej ciąży w drugiej i teraz to jestem zmęczona,ale mam problemy ze snem,w nocy ciągle się budzę,a w dzień nie śpię w ogóle

Ja sie caly czas czuje zmeczona I niewyspana, jakby mi ktos energie wyssal. Nie moge spac, co chwila w nocy wycieczki do kibelka, rano sie budze o 4-5, przewracam sie z boku na bok, a kiedy mi sie oko zamknie to budzik dzwoni. Tak dzien w dzien :(

Ja w nocy śpię dobrze, na siku jeszcze nie wstaję, ale o 22 już jestem nieprzytomna :-(
A dziś zamiast spać w dzień to zachciało mi się najpierw cisa wycinać i latałam z piłą po ogródku i rżnęłam gałęzie, a później naszło mnie na filety z kurczaka w panierce z płatków owsianych i frytki - na spanie nie starczyło czasu...

Ja spie jak zabita,no... dopoki mlody sie nie obudzi w nocy hehe. Teraz ma faze snow wiec pobudki sa czasami no i o 6 juz "dzien dobry" codziennie. Takze drzemka krotka w dzien musi byc. Ale ogolnie to nie czuje sie jakos nadzwyczaj zmeczona. Za 9 mies to dopiero sie nie wyspimy!

Wtedy to hormony nam pomogą :-D Mam nadzieję :-D U mnie pobudka o 5 ostatnio... A ja ledwo żywa... Przydałyby się jakieś rolety czy coś, może by młoda dłużej pospała....:baffled:

gosiane ja wierzę że drugi bobas będzie jak Ola za niemowlaka, od pierwszego dnia nocki przespane w pełni, ludzie przychodzili i mówili "ty korzystaj śpij jak mała śpi" a ja tego nie potrzebowałam bo spałam całe noce :) o północy wstawala na mleko potem o 6 i piła praktycznie przez sen odkładając ją do łóżeczka i dalej w kimono :D przez pierwsze pół roku chodziłam tylko wypoczęta :) potem zaczęło się pod górkę bo ola zaczęła wariowac zaczęła raczkowac, szperac po szafach itp wiec za dnia siwy dym ale noce piękne i tak były plus za dnia dwie drzemki jedna 3h a druga 2h dziecko cud :)

Doggi, nieprzespane noce miałam 3 :-D Młoda miała tak po powrocie ze szpitala, że 3 noce jakoś się kręciła, jęczała, marudziła, a później spała jak anioł :-D Cyca/butlę przez sen :-D

Moja też spała całą noc. Budziła się tylko na jedzenie i zmianę pieluchy ok 2-3 razy. Jak skończyła rok to zaczęła przesypiać całe noce;) od 20 do 7 rano:) i dalej tak śpi. plus 2 godzinne spanko w dzień;)

reklama
Nulini cud nie dziecko :) Ola nawet kolek nie miała, nawet jednej :) i szczerze wierzę że bobo numero dos będzie tak samo fajne ;) moja teściowa do tej pory przeżywa ze to niesprawiedliwe ze ola nam w kość nie dała bo ona co prawda Tomka i Piotrka juz nie pamięta bo 100lat temu ale później mieli wpadkę i Tomo ma siostrę o 9 lat młodszą, i Dorotka mówi ze dziwi się ze jej nie udusila jak była niemowlakiem bo ona 24 h na dobę ryczala :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry