• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Nulini - idziesz jeszcze prywatnie na usg albo zrobią Ci w szpitalu??

No coś Ty, szkoda mi kasy, co ma być to będzie ;-)

Jezyk, Nulini biedne :( codziennie wchodząc liczę ze w końcu macie luz a te chłopaki uparciuchy! Jestem z wami i trzymam mocno kciuki!!!!!!

Ja to jestem przerażona, co będzie po porodzie, jak już teraz taki wstręciuch uparty i złośliwy :no:

reklama
Karpanna nie moge wyjsc bo jak zasnal na 3min zdazylam umyc glowe i mam mokre wlosy a teraz ruszyc sie nie moge bo spi na mnie a jak tylko wstaje zeby go odlozyc to ryk nie z tej ziemi
Jeszcze do tego ł nie bierze ojcowskiego w lutym bo zostawilby w oddziale kolezanke sama i mu jej szkoda, szkoda ze kur.wa mnie nikomu nie jest szkoda ze nie mam pojecia jak sobie poradzic w takke dni jak ten

Agulqa - znam Twój ból miałam tak przy pierwszej, wciąż na łapach spała a inaczej nic a nic, co chwilkę płacz. Dasz radę. Pogadaj z swoim. Cały dzień jesteś sama? Może dziś tylko taki dzień mały ma. Wyjdźcie później na spacerek jak dacie radę, poczujesz się lepiej.

A masz leżaczek może by pomógł jakbyś włączyła wibracje?

Ostatnia edycja:
Może byś od kogoś pożyczyła albo kupiła używany taki leżaczek? Pomyśl.
Od 8 do 18 to prawie cały dzień. Też tak miałam. Dasz radę, takie życie matki. Macie słabszy dzień dziś. A smoczka próbowałaś??

Nadrobiłam kilka stron, wow :)))

Goferek super, że już do domku idziecie. Nie jestem w stanie nadrobić, powiedz czemu tak długo Cię trzymali?

Doggi widzę, że mamy takich samych chłopów. Mój też tylko zje, zaraz kima po 3,4h :)))) Oby tylko tak dalej :)))

Agulqa nie wiadomo co doradzić. Może sposób Alecty by się sprawdził. Z odkładaniem do łóżeczka to pewnie musiałabyś wypracować to u niego. Szkoda, że smoka nie chce. Próbowałaś smoczki z różnych firm?

Dziewczyny cały czas trzymam kciuki za brzuchatki...

Dziewczyny!
Czy jak podawałam małej szpitalne mleko bebiko, takie w jednorazowych butelkach, a teraz dam bebilon ( takie maz kupił) to nie bedzie problem???? Cały czas działam z laktacja, ale mleka nie widać.

Trzymam kciuki za nierozpakowane :)

A tu dla forumowych ciotek moja mycha
ImageUploadedByForum BabyBoom1421666098.268827.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1421666098.268827.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1421666098.268827.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Kurde nudzi mi się :-/
Młoda śpi już drugą godzinę, ja zdążyłam posprzątać, zjeść śniadanie i leżę przed tv, w którym nie ma nic ciekawego.
Chętnie bym sobie poćwiczyła, ale jeszcze za wcześnie.
Patrzeć na siebie w lustrze nie mogę.
Dupe mam taką wielką, że cieszę się, że w futryne się mieści...

LayDeek dzięki za maila.
Weronika jest cudna.
Co do mleka to nie powinno być problemu.
U nas dawali Bebilon w tych jednorazowych (swoją drogą super sprawa) i w sumie do domu kupiliśmy kilka tych buteleczek w razie w żeby były.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry