• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Emilchen jest taki zageszczacz w proszku, który dodaje się do mm i wtedy dziecko tak nie ulewa.
Moi znajomi stosują, bo ich mała jak była na cycu + mm to strasznie ulewała, a po tym zageszczaczu przeszło.

Mi też brzuch opada, ale nie dziwię się, bo jest wielki :-P

reklama
Alecta ja mam lumie i szczerze polecam :) bałam się tej zmiany bo wcześniej tel zawsze na androidzie i myślałam że się nie przekonam.
Teraz zostane wierna lumi na pewno :)

ja też mam już którąś lumie z kolei i ani myślę wracać na androida. w planach zmiana, ale trwa polowanie na dobry egzemplarz (oczywiście zmiana na kolejną lumie :-p) ;-)

U nas dziś pewnie będzie ciężka noc. Franek prawie caaaaly dzień wisiał na cycu. Wybudzal się z płaczem i prezeniem bo wiadomo jelitks jeszcze uczą się pracować i męczy się biedulek. Ale damy radę.

Dziewczyny tak szczerze to wspolczuje tym, które musiały mieć cesarke. Ja wiem, w trakcie porodu zero bólu ale potem.. Są tu dwie laski po cesarce i jak slucham i obserwuje co się u nich dzieje to autentycznie mi ich żal.
Mimo że mój poród teraz strasznie bolal to po godzinie mogłam smigac jak mały samochodzik, a dziś jak wyscigowka. :)

jeżyk masz rację z cesarką, a już w ogóle jak najpierw męczysz się i próbujesz urodzić a potem i tak cięcie :no: do tej pory jakoś czuję i żal /9do losu chyba) i złość, że się nie udało naturalnie i skończyło się cięciem, bo i gorzej dochodzi się do siebie i potem mogą być problemy z kolejnymi ciązami/porodami
Spokojnej nocki Wam życzę :tak:

Dziewczyny ale ja sie nie zgodze. Swoja cc wspominam cudownie. Po 6h poruszalam sie w obrebie lozka - siadanie i na boki. Po 12 h smigalam normalnie (no prawie). Moj lekarz mi powiedzial na 2 dzien, ze jaby mnie nie cial to by nie wierzyl ze ja dobe po cc. Przesrany jest tylko kaszel i kichanie ;)
Na brzuszek polecam klasc na brzuchu w zabke, moNa na swoim qtedy dodatkowy masaz od naszych oddechow. No i maluszek spokojny bo blisko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry